CUM RASPUND ZODIILE LA ”TE IUBESC”

Mulţi oameni au trecut prin momente jenante atunci cînd cineva la care nu ţineau în mod deosebit le-a mărturisit dragostea eternă. Vezi cum te influenţează astrele şi cum reacţionezi la cele două cuvinte magice, în funcţie de zodie.

Leu

”Te înţeleg, mi se pare normal.” Un alt semn egoist al zodiacului, Leul se simte atît de iubibil încît nu înţelege niciodată de ce astfel de declaraţii nu vin mai des. La o adică, o asemenea personalitate, cu un asemenea fizic şi cu o asemenea carieră nu are cum să nu fie iubită mult şi des, nu?

Fecioară

”Mulţumesc!” Fecioarele sînt foarte puţin impresionate de declaraţiile de dragoste. Firi pragmatice, Fecioarele vor să vadă fapte, aşteaptă să treacă ”destul timp” şi nu se avîntă după bătăile inimii în relaţii cu o persoană sau alta. Dacă este luată prin surprindere, Fecioara va afişa atitudinea ei critică şi uşor nemulţumită, de parcă trebuia să o anunţi înainte, nu aşa.

Balanţă

”Trebuie să merg urgent la baie, scuză-mă puţin.” Balanţele sînt atît de emotive şi iubirea pare un lucru atît de important şi uriaş, încît explozia de senzaţii simţite după o declaraţie de amor este copleşitoare. Dacă nu vrei să-ţi leşine în braţe, nu îi face declaraţii surpriză, ci pregăteşte puţin terenul pentru sfioasa Balanţă.

Scorpion

”Hmmmm…”Scorpionii îşi doresc foarte mult să audă declaraţii siropoase, dar atunci cînd momentul magic chiar are loc, încep să se fîstîcească teribil. Deşi au o imagine de oameni interesanţi, misterioşi şi mai reci, Scorpionii vor, ca orice alt om normal, să fie iubiţi.

(continuarea în numărul următor)