COMPATIBILITĂŢI ZODII

Peşti - Vărsător

Apă şi Aer. Stelele se cam încruntă şi te avertizează: nu încerca, s-ar putea să-ţi pară rău.

Vărsătorul pare mereu cu capul în nori, misterios şi inaccesibil. Asta te va atrage la început, dar tot acesta va fi şi motivul pentru care ai să te saturi.

Încapăţînat şi schimbător, Vărsătorul va fi de cele mai multe ori incapabil să-şi asume responsabilităţile pe care ai vrea tu să şi le asume. Este un nativ încăpăţînat şi, fiind un semn fix, nu prea se pricepe să se schimbe, aşa că ghici cine o să dea mai mult în relaţia dintre voi doi?

Intelectul său strălucitor şi felul în care se descurcă atunci cînd vorbeşte despre subiecte tehnice te vor fascina curînd. Nu uita că este o zodie de oameni progresişti, cu idei avansate. Numai că, pentru a descoperi lumea, pentru a reinventa roata şi pentru a descoperi chipul inteligent al celui de alături, Vărsătorul are nevoie de mult spaţiu în care să se desfăşoare, în timp ce Peştele are tendinţa puternică de a deveni prea posesiv, dorind să-şi înconjoare partenerul cu un zid de afecţiune. Vărsătorul nu suportă chestia asta. El se pricepe să-i conducă pe ceilalţi, mintea lui face salturi largi, adesea inteligenţa lui este foarte mare. Dar nu va trece mult pînă să începi să te întrebi dacă toată strălucirea asta este chiar aurul pe care îl căutai... Vărsătorul îţi va cere multe sacrificii: merită oare?

Vărsătorul este o persoana obiectivă, raţională şi analitică, aşa că nu va fi în stare să îţi înţeleagă sufletul romantic şi emoţiile adînci.

În dragoste, Vărsătorul este inventiv, inovator, şi este o plăcere să ai o relaţie de dragoste cu el, dar chiar şi un Peşte se va întreba pînă la urmă dacă sexul este de ajuns pentru a întreţine o relaţie. În timp ce Vărsătorul va pleca să recucerească lumea, să descopere teritorii necunoscute sau să se vadă cu cercul său de prieteni, s-ar putea să începi să-ţi faci bagajele...

Dacă veţi rămîne împreună, va fi pentru că tu ai muncit mult ca să dobîndeşti o mai mare încredere în forţele proprii şi eşti dispus să accepţi incapacitatea Vărsătorului de a te înţelege la nivelul emoţiilor şi sentimentelor tale mai profunde.

Aşadar, se poate? Vărsătorul îţi va explica misterele naturii şi ale ştiinţei sau tehnologiei, te va satisface total la nivel intelectual, dar nu îţi va înţelege niciodată sufletul. Eşti dispus să accepţi aşa ceva, dragă Peşte?