COMPATIBILITĂŢI ZODII

Vărsător - Peşti

Vărsător şi Peşti, sau despre dăruire necondiţionată şi sacrificiu suprem.

Un cuplu pentru suferinţe gratuite sau pentru salvarea speciei umane - adică fiecare cu dualitatea lui. Nativul Peşti poate alege direcţia în acest cuplu dacă i se dă mînă libera, iar Vărsătorul poate decide dacă această direcţie este şi necesară, dacă va fi luat în serios.

În condiţii sociale liniare, cei doi pot realiza o căsătorie cuminte, cu toate implicaţiile care pot decurge de aici. Dar, în momente de răscruce pentru condiţia sau pentru specia umană, acest cuplu poate face dovada unor calităţi adeseori incredibile. Şi asta tocmai pentru că unul visează la capacitate maximă (Vărsătorul), iar celalalt se sacrifică de bună voie (Peştii), deoarece amîndoi ştiu, în esenţa lor ultimă, că se află aici pentru a salva planeta.

Scoateţi un cuplu Vărsător - Peşti din motivaţia lui spirituală şi veţi vedea că, practic, le goliţi fiinţa de viaţă. Sau, dimpotrivă, susţineţi-le puternic frenezia şi dăruirea necondiţionată şi vă veţi minuna cîte puteţi învăţa de la ei, cei care devin dintr-o dată canale de manifestare a energiilor divine ale iubirii.

Vărsătorul iubeşte tot, fiindcă natura lui e solară, liberă de orice fel de prejudecăţi şi dornică să dăruiască. Peştele, la rîndul lui, iubeşte tot, fiindcă natura lui e sensibilă şi dornică să aline suferinţe, preluîndu-le în inima sa infinită.

Caritabili prin definiţie şi mari făcători de bine, Vărsătorul şi Peştii se regăsesc fericiţi în fericirea şi binele celorlalţi ca nişte călăuze anonime dar profund împlinite de o iubire care niciodată nu seacă şi nu oboseşte, trecînd dincolo de limitele obişnuite şi experimentînd în unele cazuri stări de expansiune a conştiinţei sau stări de conştiinţă modificată.