COMPATIBILITĂŢI ZODII

Rac - Taur

Rac şi Taur. O combinaţie cu şanse mari de succes: aveţi amîndoi anumite preferinţe şi tendinţe comune, şi vă potriviţi.

Taurul este stabil (doar e zodie de Pămînt), senzual şi foarte fidel: norocul tău, Rac gelos! Are aceeaşi nevoie ca şi tine de un cămin stabil, de securitate emoţională şi financiară. De multe ori, cînd tu te agiţi într-un ocean de sentimente confuze şi contradictorii, un Taur te va putea linişti şi aduce într-un lac cu ape liniştite.

Amîndoi sînteţi cunoscători într-ale finanţelor: tu ai un noroc chior, din cîte spune tradiţia, iar Taurul ştie să facă investiţii. În plus, nici unul dintre voi nu este foarte cheltuitor, aşa că, în relaţia asta, n-o să ai probleme de acest gen.

Tendinţa ta spre un cămin pe care să-l aranjezi şi în care să-ţi găseşti cel mai adesea fericirea sau refugiul se combină bine cu dorinţa de bază a Racului, care este aceea de a avea un astfel de cămin. Un singur avertisment: nu uita să-i explici felul în care simţi şi înţelegi tu emoţia, sentimentele, ca să nu te trezeşti vreodată că te va răni. Fără să vrea, Taurul este un semn care spune destul de adesea ce gîndeşte şi, deşi ştie să fie diplomat, oricui îi este uneori cam greu să priceapă de ce s-a supărat un Rac capricios!

Pasiunile voastre comune pentru interese exterioare o să vă facă să petreceţi mult timp împreună. În plus, Taurul este fascinat de sensibilitatea percepţiilor tale. Este la fel de gelos şi de posesiv ca şi tine, deci căsătoria va fi o uşurare pentru amîndoi, ca să nu vă mai temeţi de nimic din exterior. Într-adevăr, una dintre cele mai fericite combinaţii: puteţi să vă faceţi deja planuri pe termen lung, nimic nu va sta în cale.

Aşadar, merge? Da. După sfatul stelelor, puteţi deja să cumpăraţi verighetele.