COMPATIBILITĂŢI ZODII

Berbec - Taur

Berbec-Taur. Foc şi Pamînt. Greu, greu, greu...

Te-ai îndrăgostit de un Taur? Nu cumva îţi place stabilitatea? Taurul este foarte diferit de tine, cu picioarele pe Pamînt, îi place siguranţa, riscurile îl sperie de moarte, schimbarea e pentru el un cutremur. Ca să nu mai zic ca n-are nervii tăi de oţel, iar asta ar putea cauza cam multe conflicte!

Principalul dezavantaj al relaţiei cu un Taur constă în faptul că acesta este înceeeeeeeeeeet în tot ce face. Nu în sensul rău, ci doar că e mai calculat, mai greu de urnit, mai senzual în a face dragoste, sau mai lent în luarea deciziilor. Nici nu mai e nevoie să-ţi spun cît o să te calce pe nervi chestia asta, fiindcă Berbecul trăieşte şi acţionează cu viteza gîndului, a spiritului pur. Cred că deja intuieşti.

După ce s-au stins luminile, ai să descoperi o fiinţă atît de senzuală, iubitoare şi tandră, încît parcă-parcă ai vrea să te schimbi un pic. Dar n-ar fi rău să treci şi tu într-o viteză mai mică, pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi Taurul cînd face dragoste. Stilul tău este rapid ca fulgerul, iar campionul zodiacului la mîngîieri (Taurul este o zodie ataşată de forme, atingerea fiind importantă pentru el) s-ar putea să-ţi schimbe ideile despre dragoste.

Bineînţeles ca se poate şi invers, adică să-ţi ajuţi Taurul să devină mai spontan, uneori este aşa de al naibii de serios în problemele de zi cu zi!

Taurul este foarte productiv şi practic, iar asta este bine într-un cămin unde mai e şi un Berbec, fiindcă acesta din urmă nu este prea practic. Şi atunci, unde e greul? Pai, în curînd o să te cam saturi de stilul Taurului, căruia-i place să stea acasă, în timp ce tu vrei afară, spre lume. Taurul este foarte ataşat de obiceiurile sale, iar confortul este conceptul său de bază în viaţă. Eşti capabil să convingi un Taur să-şi lase pentru o zi viaţa liniştită şi să vină cu tine la o petrecere sau măcar la o partidă de tenis? Dacă nu... o să te plictiseşti repede. Iar Taurul, la rîndul sau, se va plicitisi să te ştie mereu absent.

Asta da, relaţie solicitantă: fiecare va trebui să daţi tot ce aveţi mai bun şi să renunţaţi la multe pentru a ramîne împreuna.

Sursa: eAstrolog