CIT DE ROMANTICI SINT BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

Rac: gesturile simbolice sînt romantice

Atunci cînd bărbatul Rac se apropie sufleteşte de partenera lui, se transformă dintr-un tip uşor timid, într-unul foarte grijuliu. Sigur ai auzit şi tu că Racii sînt foarte romantici. Nu fac aceste gesturi din curtoazie sau pentru a obţine ceva în schimb. Într-o relaţie, le stă în instinct să dăruiască, iar gesturile romantice tipice lor sînt cele simple, dar grăitoare, cum ar fi o poezie dedicată.

Leu: îi place să fie romantic în stil mare

Bărbatul Leu tinde să combine luxul cu romantismul. Pentru el o scrisoare de dragoste nu este suficientă. Ea trebuie să fie însoţită şi de un vin vechi, pentru a completa tabloul. Nu face des gesturi romantice, dar atunci cînd le face, le face într-un stil grandios. Vorbim de escapade romantice în week-end-uri sau de cadouri extravagante.

Fecioară: romantismul trebuie să aibă şi o utilitate

Bărbatul Fecioară este raţional şi nu vede rostul plimbărilor sub clar de lună. Totuşi, în relaţia cu iubita lui simte nevoia să o protejeze, lucru pe care îl arată prin sfaturile şi îndrumările pe care i le oferă. Pentru el sînt tipice gesturile romantice cu un iz funcţional. Aşa că preferă să îţi îndeplinească o dorinţă arzătoare, decît să te alinte cu vorbe dulci.

(continuarea în numărul următor)