CIT DE INTELIGENT ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

S-a demonstrat că inteligenţa este ceva mai mult decît capacitatea de a rezolva nişte probleme la matematică sau la fizică, fiind diferită de la individ la individ, în funcţie de mai multe considerente, cum ar fi abilităţile lingvistice, spaţiale, kinestezice, intrapersonale. Este foarte important cu ce tip de inteligenţă te-ai născut, iar semnul astral care te guvernează îţi defineşte, cu certitudine, inteligenţa.

Berbec

Formule matematici, exerciţii de logică, raţionalizarea unor teorii, descifrarea unor scheme abstracte - acestea sînt fleacuri pentru un Berbec pentru că s-a născut cu un instinct nativ de a le rezolva. Renumiţi pentru capacităţile intelectuale dezvoltate, nativii acestei zodii au şi capacitatea de a-şi gestiona cu uşurinţă propriile emoţii. Aşadar, dă-i Berbecului o problemă (de orice fel) şi o va rezolva cît ai clipi.

Taur

Cei care s-au născut sub acest semn astral au o inteligenţă muzicală şi ritmică de neegalat - de aceea pot ajunge muzicieni, compozitori sau dansatori foarte talentaţi. Taurii se pot mîndri cu uşurinţa nativă de a distinge voci, tonalităţi şi îmbinări fonice pînă la cel mai fin detaliu. Ceea ce-i poate face pe aceşti nativi şi foarte pricepuţi vorbitori de limbi străine.

Gemeni

Se spune că nativii din Gemeni sînt povestitorii zodiacului pentru că ei au abilităţi lingvistice extrem de dezvoltate: pot deveni cu uşurinţă profesionişti în ale comunicării pentru că transformă foarte facil gîndurile în cuvinte şi au fluenţa discursului.

(continuarea în numărul următor)