CIT DE GELOS ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

Capricorn

Loiali din fire, Capricornii aşteaptă să fie trataţi cu aceeaşi generozitate şi devotament, dar nu sînt neapărat foarte geloşi. Iubesc confortul material şi emoţional, aşteaptă iubirea nemărginită din partea partenerului şi pun mare preţ pe demnitatea personală. Însă, Capricornii nu suspectează fără motiv şi nici nu îşi imaginează lucruri neadevărate dintr-o gelozie neînţeleasă – simţul său de posesivitate apare doar pe un strat coerent de motive întemeiate.

Vărsător

Aşa cum deja ştiţi, Vărsătorii sînt mari iubitori de libertate, adoră prieteniile pe lungă durată, dar cu toate astea au nevoie să îi ţină pe ceilalţi la o distanţă considerabilă care le oferă lor o stare de confort, cel mai probabil numai de ei înţeleasă. Astfel, nativii acestei zodii au nevoi de partenerii care să accepte spiritul lor libertin şi, în acelaşi timp, să le fie devotaţi pentru că Vărsătorii au, totuşi, tendinţa de a căuta liniştea sufletească. Îşi pot imagina tot felul de scenarii, dar sînt singurii din zodiacul european care au o putere extraordinară de a-şi masca gelozia şi de a o trăi în tăcere aşa încît nici măcar partenerul să nu afle niciodată.

Peşti

În concordanţă cu ataşamentul emoţional intens, Peştii sînt geloşi şi posesivi într-un mod patologic, la fel de patologic ca şi Scorpionii. Pot nutri gelozii izvorîte din nimicuri iraţionale şi uneori par rupţi de realitate, dar gelozia este cauza multor depresii ale Peştilor. Trădarea pentru un nativ din Peşti este echivalentă cu îndepărtarea afectivă de partener, chiar dacă, în mod surprinzător, îl poate ierta. Deşi ar trebui să înţeleagă trădarea pentru că şi lor li se întîmplă frecvent şi rapid să nască pasiuni pentru persoane din exterior, Peştii nu sînt niciodată raţionali atunci cînd vine vorba de iubire. De fapt, raţional un Peşte îşi poate scuza trădarea, dar emoţional niciodată.

Sursa: one.ro