CIT DE GELOS ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

Rac

Acest semn astral, un semn al nevoii de sentimente intense, are tendinţa de a trăi iubind continuu şi fiind fidel. La fel de posesiv ca Scorpionul, nativul din zodia Rac este, în comparaţie cu acesta, mai subtil, fiind totuşi un semn astral mai vulnerabil decît Scorpionul. De aceea el face multe discriminări cînd vine vorba de cum, unde, cui împărtăşeşte pasiunea pentru că la baza pasiunii stă nevoia lui acerbă de încredere. Dacă este înşelat, pentru Rac nu există pe lume motive care să îi cîştige iertarea...

Leu

Despre Leu, bărbat sau femeie, se spune că este o pisică geloasă pentru că are nevoie de loialitate ca de aer... în schimbul loialităţii pe care o oferă ca pe un lucru extrem de preţios. Nu va tolera niciodată infidelitatea partenerului pe care, dacă este nevoie, îl urmăreşte, fiind foarte evident. Gelozia lui se amplifică pe fondul creării unei imagini proaste faţă de ceilalţi, părerea lor fiind primordială pentru un Leu, dar şi pentru că, la rîndul său, este bun şi iubitor. Idealismul său îl face de multe ori să sufere, dar nimic nu l-ar putea schimba, iar trădarea ar putea fi oribilă pentru el. Dacă un Capricorn se aşteaptă, un Scorpion suspectează în mod constant, un Leu pur şi simplu nu poate să creadă că e posibil aşa ceva.

Fecioară

Fără să fie neapărat nişte personalităţi foarte pasionale, nativii din Fecioară suferă din gelozie, mai ales dintr-o gelozie nejustificată. Deşi nu se exteriorizează, îşi confirmă sentimentele prin fidelitate, respect, sacrificiu şi devotament faţă de persoană iubită pentru că Fecioarele sînt foarte corecte cu cei din jur. Spiritul lor critic îi determină să judece aspru şi să nu lase neplătită o trădare, suferind uneori exagerat de mult din cauza unor temeri ce ţin de posesivitate.

(Va urma)