CINCI ZODII CARE VOR AVEA NOROC DE NEDESCRIS IN VIATA

Nostradamus le-a prezis soarta pînă în 2028

Profețiile lui Nostradamus vizează cinci zodii, care ar fi favorizate de Univers, pînă în 2028.

Vărsătorul este un luptător, care a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții. Acum, e timpul să se odihnească și să primească numai lucruri bune și fericire. Se spune că este o zodie cu stea în frunte. Chiar dacă este „condamnat” să muncească din greu, mereu, pentru ceea ce își dorește, răsplata va fi una pe măsură.

Leule, nu te impacienta, toți cei care ți-au făcut rău vor plăti, la un moment dat. Leii sînt nativi orgolioși și temperamentali. Nu e bine să ții ranchiună, pentru că nu vei rezolva nimic. Ce e al tău este pus deoparte. Astrele îți prezic un mare noroc, care îți va bate la ușă cît de curînd. Cînd vei vedea despre ce este vorba, vei uita de tot ce este sumbru.

Capricornule, etimpul să spui adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă. Astrele ți-au pregătit o perioadă relaxantă, în care mai mult vei stă liniștit și la locul tău. Vei face bani mai mulți, e posibil să îți schimbi jobul sau să primești o mărire de salariu. De asemenea, vei reuși să strîngi bani la saltea, că tot te chinui de vreo cîțiva ani să faci asta. Cu dragostea stai foarte bine.

Dragă Taur, stai liniștit, că te așteaptă numai lucruri bune, pe viitor. Mai ții minte vacanța aia pe care plănuiai să o faci anul trecut? Nu dispera, vei avea timp să te bucuri de o mică pauză din rutina ta cotidiană. Mai mult de atît, se pare că vei cîștiga niște bănuți în plus de la diverse proiecte. Bucură-te de lucrurile mici.

Balanţa este un fel de „zodie de sacrificiu”. E un nativ al extremelor. Pentru ea, există doar alb și negru, fără nuanțe de gri. Cînd este fericită, se bucură ca un copil și urcă pe culmile extazului. Cînd este nefericită, simte că se prăbușește într-un abis fără capăt.

E capabilă de sacrificii, ia vina asupra ei și ar face orice pentru persoanele dragi. Merită tot norocul din lume. Astrele i-au pregătit multe surprize în anul care va veni.

Sursa: impact.ro