CENTRUL DE PLASAMENT DIN COCIERI A BENEFICIAT DE UN LOT DE TEHNICA DE UZ CASNIC DIN PARTEA PARLAMENTULUI

Două mașini de spălat, un televizor, altă tehnică de uz casnic, precum și produse alimentare au fost transmise, astăzi, de către Secretarul General adjunct al Parlamentului, Lilia Melnic, Centrului de plasament pentru persoane vîrstnice şi persoane cu dizabilități, comuna Cocieri, raionul Dubăsari, patronat de Legislativ.

Bunurile au fost procurate din banii acumulați în urma expoziției de fotografii cu vînzare ”Moldova2020”, organizate de Parlament în incinta instituției. Toate cele 20 de lucrări realizate de fotograful Parlamentului Eduard Bîzgu au fost procurate de deputați și alți vizitatori ai expoziției, valoarea totală a lucrărilor vîndute însumînd aproape 25 de mii de lei.

Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități (adulte), comuna Cocieri, raionul Dubăsari, este instituţie de asistență socială și de reabilitare/recuperare, cu o capacitate de 355 de paturi. Centrul de plasament este patronat de Parlamentul Republicii Moldova. De mai mulți ani, beneficiarii centrului se bucură de susținerea instituției parlamentare atît de sărbători, cît și cu alte ocazii.

Direcţia comunicare şi relaţii publice a Parlamentului RM