CELE MAI PERICULOASE FEMEI IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare femeie are o doză de răutate pe care la nevoie o folosește, însă la unele native doza este mai mare. În funcție de semnul ei zodiacal, o persoană este înzestrată cu anumite caracteristici. Este de folos să cunoști personalitatea celor cu care interacționezi, deoarece, astfel, nu vei avea parte de dezamăgiri și vei ști cum să te ferești de anumite persoane sau cum să te comporți cu ele pentru a nu le stîrni latura negativă, pe care, cu toții o avem în unele momente.

BERBEC. Încăpățînată, manipulatoare, o femeie căreia îi place să dețină controlul în orice situație, dar aceste caracteristici nu o împiedică să fie o bună prietenă sau iubită. Important este să nu o trădezi și să te asiguri că ea este conștientă de asta, deoarece răzbunarea sa va fi dură. Va face tot posibilul pentru a-și distruge dușmanii rapid, crud și nemilos. Nu te lăsa păcălit de acea față inocentă, pentru că poți fi surprins.

RAC. Foarte pesimistă din fire, în fața unei situații periculoase, femeia Rac te poate uimi. Actele ei de răzbunare sînt epice, iar în final totul se sfîrșește în mod teribil pentru dușmanul ei. Deseori, temerile și ura ei pot fi doar închipuite, bazate pe presupuneri, fiind foarte suspicioasă. Pe altă parte, poate fi extrem de loială cînd are încredere deplină în cineva, fiind capabilă de orice pentru a-și proteja persoanele dragi.

LEU. Egocentrică, o femeie care crede că întotdeauna are dreptate, nativa Leu nu va avea nicio problemă în a lupta deschis împotriva oricărei persoane care i se opune. Încrezătoare și încăpățînată, aceasta este capabilă să-i manipuleze pe toți din jurul ei, făcîndu-i să creadă ca are dreptate, să-i accepte acțiunile și comportamentul. Un ego care este alimentat este periculos, așa că, nu subestimați o femeie Leu sau veți suporta consecințele.

FECIOARĂ. Timidă, introvertită și amabilă cu toată lumea, atunci cînd o superi, Fecioara se transformă într-o întruchipare a răului: critică și cu un comportament lipsit de milă, aceasta este capabilă să-l înlăture din drum pe cel care se va opune țelurilor ei. Așa că, ai grijă să nu subestimezi niciodată o Fecioară.

SCORPION. Prietenă loială și parteneră pasională, femeia Scorpion poate deveni în același timp agresivă și violentă dacă se va simți atacată. De asemenea, geloasă și totuși rezervată în acțiuni, femeia Scorpion te va chinui încet, dar sigur, pînă cînd vei regreta amarnic că ai supărat-o.

PEȘTI. Bună, plină de compasiune, dornică să-i ajute pe alții, femeia Pești ajunge să fie o sursă autentică de pesimism în viața ta. Incapabilă să-și gestioneze propria viață, aceasta se îngrijorează mai mult pentru ceilalți, în timp ce viața ei devine un eșec, implicit relațiile personale. Această stare negativă a ei te va afecta, făcîndu-te să te simți cea mai rea persoană din lume.

Putem întîlni cazuri care nu se potrivesc cu descrierile de mai sus. Fiecare persoană este duală, bună și rea în același timp, important este să reușim să dezvoltăm latura pozitivă și să o lăsăm ascunsă pe cea negativă.

Sursa: zodiacool.ro