CELE MAI FIDELE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Capricorn

Dacă ai un iubit Capricorn, atunci nu ai de ce să-ţi faci griji: nativii din acest semn zodiacal adoră stabilitatea, mai ales într-o relaţie. Capricornii sînt conştienţi că succesul în orice domeniu se obţine numai cu determinare şi prin efort mare, iar ei nu se tem de sacrificii de acest gen. Cînd apar obstacole într-o relaţie – aşa cum se întîmplă întotdeauna – Capricornul are mereu răbdarea necesară pentru a rezolva lucrurile.

Vărsător

Semnul zodiacal Vărsător este adesea nestatornic şi imprevizibil. În plus, Vărsătorii sînt independenţi şi iubesc neconvenţionalul, ceea ce nu îi face neapărat nişte parteneri monogami. De aceea, ei se căsătoresc foarte greu, aleg singurătatea care le permite orice tip de aventură şi îşi păstrează cu sfinţenie libertatea personală.

Peşti

Nativii din Peşti sînt foarte sensibili, trăind emoţii intense, dar în acelaşi timp contradictorii, numeroase conflicte emoţionale trecîndu-le prin minte şi prin suflet. Cu o mare capacitate de a trăi în vis, nativii acestui semn zodiacal devin foarte repede dezamăgiţi cînd partenerul nu se ridică la aşteptările sale fanteziste. Atunci, Peştii pot înşela şi cînd o fac sînt amanţii ideali: sensibili, dar şi pasionali, îndrăzneţi, atenţi la detalii.

Sursa: one.ro