CELE MAI BOGATE ZODII: CINE SINT NOROCOSII ZODIACULUI?

Unii se nasc cu darul de a cîştiga şi de a multiplica bani, alţii au un noroc "chior" şi toţi sînt influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral. Deloc întîmplător, zodia fiecăruia determină caracterul şi înclinaţiile către risipă, agoniseală sau investiţii de succes.

Leu

Acum intră în scenă vedeta zodiacului: Leul mîndru şi frumos. Nu mai este nicio noutate faptul că Leii iubesc luxul, a fi bogaţi reprezintă, parcă, vocaţia lor pe pămînt.

Iar tendinţa lor dominatoare din punct de vedere financiar nu rămîne la nivel declarativ – Leii chiar sînt norocoşii care ajung să se îmbogăţească peste noapte. Ei nu sînt bogaţii care agonisesc - cei născuţi sub semnul astral Leu cîştigă şi cheltuie în acelaşi timp – ci au fler de antreprenori. Leul ştie că banii sînt făcuţi pentru a-i oferi o viaţă în lux şi, de aceea, îşi va achiziţiona constant maşini, case, haine scumpe. Diferenţa dintre Lei şi Gemeni (ceilalţi cheltuitorii zodiacului) este că primii vor avea mereu o rezervă cît de mică pusă deoparte.

Un Leu care a cîştigat foarte mulţi bani este celebra scriitoare, supranumită "mama lui Harry Potter" – J.K Rowling.

Fecioară

Cu paşi mărunţi am ajuns şi la cei pe care îi putem numi, cu uşurinţă, bogaţii zodiacului european. Analitici şi complecşi, nativii din Fecioară dispun exact de acele trăsături de care milionarii sau chiar miliardarii au nevoie: tenacitate, perseverenţă, fler în afaceri, putere de muncă şi o dorinţă ieşită din comun de a obţine rezultate excelente. Secretul acestei zodii constă tocmai în faptul că nu urmăreşte să facă bani, ci este împinsă de la spate de nevoia de perfecţiune. Atunci, parcă întîmplător, banii vin la nativii din Fecioară. Vor fonda şi, în acelaşi timp, vor susţine, pe termen lung, afaceri grandioase datorită meticulozităţii, organizării şi atenţiei pentru detalii.

Unul dintre cei mai bogaţi americani, Warren Buffet, este o Fecioară autentică.

(continuarea în numărul următor)