CELE MAI BOGATE ZODII: CINE SINT NOROCOSII ZODIACULUI?

Dintotdeauna, lumea a avut bogaţii ei: moştenitori ai unei mari averi, antreprenori de succes, artişti care şi-au vîndut la preţuri uriaşe capodoperele, cîştigători la loto sau oameni atît de harnici şi strîngători încît au agonisit continuu sume importante de bani.

Unii se nasc cu darul de a cîştiga şi de a multiplica bani, alţii au un noroc "chior" şi toţi sînt influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral.

Deloc întîmplător, zodia fiecăruia determină caracterul şi înclinaţiile către risipă, agoniseală sau investiţii de succes.

Publicaţia Forbes a realizat un clasament cu miliardarii lumii în funcţie de zodie, concluzia fiind aceea că cei mai mulţi sînt născuţi sub semnul zodiacal Fecioară – din 793 de miliardari, 12% sînt ghidaţi de calităţile zodiei Fecioară.

Apoi, în ordine descrescătoare urmează Berbecii, Vărsătorii, Scorpionii.

Pe de altă parte, există astrologi care susţin, dincolo de clasamentul Forbes, că cei mai predispuşi la bogăţie sînt, de fapt, nativii din Peşti.

În continuare aflaţi predispoziţia spre îmbogăţire, spre a cîştiga sau a pierde bani a fiecărei zodii, astfel:

Berbec

Cei mai mulţi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare şi se nasc cu simţul leadership-ului. Ceea ce, fără doar şi poate, îi face capabili de mari averi.

Cel născut în Berbec este omul momentului, pentru el nu există "lăsăm pe mîine" sau "lăsăm deciziile pe seama altora". Le place să se impună în faţa celor mai slabi cu forţa şi nepăsarea caracteristică – sînt pioneri, iniţiatori care nu ţin cont de ceilalţi.

Un Berbec celebru, născut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad. Principiul după care se ghidează este "fă de unul singur". Un alt Berbec care garantează tendinţa spre îmbogăţire a Berbecilor este Steve Ballmer de la Microsoft.

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeşte confortul şi va lupta să îl aibă, măcar, în proporţii moderate. Poate tocmai pentru că sînt "prea cu picioarele pe pămînt", Taurii nu riscă aproape niciodată şi, implicit, nici nu vor cîştiga prea mult.

Cel născut sub semnul Taur va excela în medii unde îşi poate aplica raţionamente logice şi extrem de bine calculate, va cîştiga respectul şi stima celorlalţi, nu va risipi, dar, aşa cum am mai spus, nici nu se vor îmbogăţi.

Există totuşi un milionar celebru născut sub semnul zodiacal Taur şi el este cofondatorul celei mai cunoscute băuturi energizante…

(continuarea în numărul următor)