CE ZODII SINT STABILE IN CASNICIE, INDIFERENT DE NOROCUL PE CARE IL AU!

Cele trei zodii de mai jos sînt considerate de astrologi cele mai stabile în căsnicie. Ele nu vor accepta niciodată o despărțire pentru că nu acceptă eșecurile și nu acceptă singurătatea.

Cea mai statornică zodie din tot zodiacul

Taurii, Fecioarele și Capricornii sînt, în general, zodii familiste, tradiționaliste și foarte stabile în căsnicie. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste. Nativii Capricorni nu divorțează niciodată, iar, dacă sînt obligați să facă acest pas, o fac mai mult din mîndrie, dar inima lor rămîne tot lîngă omul iubit. Un Capricorn nu se implică într-o relație decît dacă știe că va dura pentru totdeauna.

Zodia care nu divorțează, orice ar fi

Aceasta ar fi Balanța. Nativii din Balanță reușesc să aibă relații lungi deoarece, pentru ei, nu contează doar pasiunea și distracția, ci și prietenia și încrederea. Ei știu să prețuiască fidelitatea partenerilor lor și să răspundă cu aceeași monedă. Balanța nu divorțează niciodată, decît dacă este părăsită și nu mai există nicio șansă de împăcare.

Și Scorpionii pot fi fideli pe viață!

Se crede că recordul cu cele mai lungi și stabile căsnicii îl dețin Scorpionii. Ba chiar sînt considerați cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, deși sînt dificili, ascunși și secretoși. Sînt atrăgători și carismatici, își găsesc greu perechea potrivită, dar cînd o fac, se angajează pe viață să fie alături de ea și să îi ofere totul. Cu siguranță se numără printre zodiile cele mai stabile în căsnicie.

Sursa: libertatea.ro