CE SPUNE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT DESPRE TINE?

(continuare din numărul trecut)

Iulie

Nativul lunii iulie are un caracter frumos – este sincer, onest, empatic, preocupat profund de familie şi prieteni. Va face multe sacrificii pentru a-i proteja pe cei dragi şi pentru a-şi păstra prieteniile. Uneori poţi da dovadă de cinism, ceea ce îi va enerva cumplit pe cei din jurul tău.

August

Dacă eşti guvernat de această lună a naşterii, cifra 8 se va identifica cu destinul tău, fiind cifra asociată ambiţiei, succesului, bogăţiei. Eşti un iubitor, cele mai mari cîştiguri le proiectezi în căsnicie şi starea de bine a celorlalţi. Una dintre cele mai mari probleme ale tale are legătură cu sănătatea precară cauzată de munca în exces.

Septembrie

Cei născuţi în luna septembrie îşi formează caracterul în funcţie de cifra 9 care le va garanta mai multe roluri de-a lungul vieţii. Dacă eşti născut într-una dintre zilele lunii septembrie eşti foarte inteligent şi extrem de spiritual, dar tinzi să iei toate adversităţile foarte personal. Cea mai mare slăbiciune a ta este faptul că devii depresiv ori de cîte ori îţi pierzi credinţa în tine şi în Dumnezeu, ceea ce faci destul de des.

(continuarea în numărul următor)