CE SPUNE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT DESPRE TINE?

Luna în care te-ai născut poate avea o influenţă covîrşitoare asupra temperamentului tău, indicînd anumite aptitudini, nevoi, calităţi sau defecte. Mai mult, luna în care te-ai născut este cea care îţi guvernează anii de formaţie care apoi se răsfrîng asupra perioade de maturitate. Aşadar, vezi în ce mod luna cînd ai venit pe lume vorbeşte despre tine:

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, numărul 1 îţi va conduce primii ani din viaţă. Apoi, această perioadă a anului te face independent, analitic şi un lider înnăscut. Eşti creativ şi dai dovadă mereu de un fel de unicitate care te ajută să ieşi mereu în evidenţă dintr-o mare de oameni. Totodată, ai tendinţa de a fi uşor egocentric şi de a lua decizii fără consultarea celor implicaţi, ceea ce i-ar putea face să creadă că eşti nechibzuit.

Februarie

Pe acelaşi principiu ca în cazul lunii anterioare, luna februarie îţi aduce ca factor dominant în viaţă cifra 2. Eşti în mod special intuitiv, ai o voce interioară puternică şi alergi toată viaţa după echilibru. Relaţiile înseamnă aproape totul pentru tine, de aceea vei petrece mare parte din viaţă căutîndu-ţi jumătatea.

Martie

Pentru cei născuţi în martie tot ce are legătură cu numărul 3 le va fi ca o stea norocoasă, număr care, de altfel, va apărea predominant în viaţa lor. Dacă eşti născut într-una dintre zilele acestei luni, vei trăi frecvent experienţa de a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Altfel spus, ar trebui să fii un om norocos care întîlneşte oportunităţi peste tot în drumul lui. Îţi poate fi destinată faima şi, cel mai probabil, vei fi mai bogat decît mulţi din jurul tău.

(continuarea în numărul următor)