CE ITI POATE OFERI O PERSOANA, IN FUNCTIE DE ZODIE

Oamenii sînt diferiţi, iar luna în care s-au născut influenţează felul în care se poartă cu ceilalţi. Vezi ce îţi pot oferi cei de lîngă tine, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sînt foarte sinceri, iar dacă le pasă de tine, vor face orice pentru a te ajuta. Problema este că se deschid foarte greu şi nu ajungi să îi cunoşti bine, decît dacă ai răbdare. În general, sînt oameni de treabă, însă nu acceptă să fie călcaţi în picioare. Iartă cu uşurinţă, dar nu vor mai avea aceeaşi încredere în tine, odată ce i-ai rănit.

Taur

Taurii au o intuiţie bună, aşa că te poţi baza întotdeauna pe sfatul lor. Dacă simt că ceva nu este în regulă, de cele mai multe ori au dreptate. Sînt persoane sensibile şi răbdătoare, iar odată ce le-ai cîştigat încrederea, vor face orice pentru tine. Sînt capabili să renunţe la fericirea şi confortul lor, pentru a-ţi fie ţie bine. Taurii sînt destul de toleranţi, iar dacă îi minţi, dar ajungi, într-un final, să le spui adevărul, găsesc putere să te ierte. Nu mai ai nicio şansă în inima lor dacă mergi cu minciuna pînă la capăt, iar ei află adevărul din alte surse.

Gemeni

Oamenii te-ar putea percepe ca pe o persoană care aduce numai probleme, dar adevărul este că îi supără faptul că eşti atît de direct/ă. Ceilalţi nu ar trebui să aştepte foarte mult de la tine, pentru că eşti partenerul perfect la distracţie, dar ţi-e foarte greu să te apropii cu adevărat de cineva. Ai o inteligenţă extraordinară şi reuşeşti să te detaşezi cu uşurinţă de probleme.

(continuarea în numărul următor)