CE IMPLINIRI MARI POT AVEA TAURII IN 2018

Luna mai este perioada cea mai frumoasă pe care o pot avea Taurii în 2018. După un început de an mai dificil și mai încordat, lucrurile se vor îmbunătăți în curînd.

Le merge mai bine și pot avea un an frumos Taurii în 2018. Se vor bucura de mai mult timp liber și vor avea alături o familie numeroasă sau un grup de prieteni în perioadele vacanțelor. Vor avea parte de plimbări, petreceri și mici distracții binevenite. Este adevărat că vor cheltui destul de mulți bani, dar vor trece cu bine peste momente tensionate din punct de vedere financiar.

În luna mai vor avea tot sprijinul astrelor și multe proiecte frumoase, pentru propriile lor ambiții și dorințe. Iar toamna anului poate fi propice pentru o schimbare de carieră.

Taurii în 2018 se gîndesc la căsătorie

În luna mai, Taurii se pot considera norocoși. Va fi luna în care vor ajunge mai ușor la visurile lor, vor găsi resurse noi pentru dorințele lor intime și se vor bucura de prima vacanță a anului, cu multe întîlniri romantice.

Luna mai poate fi chiar luna de miere pentru nativii Tauri care se decid să se căsătorească mai repede decît se așteptau cei din jur. Unii dintre acești nativi vor găsi partenerul potrivit și vor grăbi lucrurile, pentru că simt din prima clipă că este cea mai bună decizie din viața lor.

Taurii sînt pasionali, posesivi și foarte dedicați în dragoste, iar cei care caută iubirea cu adevărat o vor găsi anul acesta.

O călătorie pentru suflet și pentru spirit

Spre deosebire de 2017, cînd au avut mult de muncă și cînd au început noi proiecte și noi activități, Taurii în 2018 sînt mai relaxați. Au construit deja o bază solidă și acum se bucură de mai mult timp liber. Astfel că este anul cel mai bun să se bucure de o călătorie spirituală și să aleagă o destinație inedită.

Chiar dacă nu se gîndesc ei la o vacanță specială, vor primi o ofertă sau vor fi îndemnați de prieteni să plece spre locuri ieșite din comun și să își încarce sufletul de amintiri deosebite.

Consolidarea carierei, din toamnă

După o vară cu distracții, călătorii și experiențe interesante, toamna Taurii se întorc la pasiunile lor. Vor fi interesați să își consolideze cariera, vor găsi o modalitate să avanseze, să facă un progres și chiar să cîștige mai bine. Pentru ei, confortul material este important și, din toamnă, se vor ocupa în special de afacerile și de cariera lor. Sînt oameni practici și vor găsi soluția cea mai bună să progreseze, să acumuleze și să se pună la adăpost de grijile financiare.

După: libertatea.ro