CE FIXATII AI, IN FUNCTIE DE ZODIE?

Fiecare om are o idee în care crede mai mult decît în altele, fiecare dintre noi are o limită, o idee fixă, un fel de principiu sau o teamă care îi marchează viaţă, îi dictează acţiunile. De multe ori nu putem comunica unii cu alţii sau nu ne putem înţelege pentru că nu sîntem toleranţi cu propriile noastre temeri. Fiecare semn astral sub care ne-am născut are un fix sau mai multe care îl definesc:

BERBEC. Dinamicul Berbec adoră să facă lucruri, să fie cu un pas înaintea realităţii chiar, de aceea unul dintre fixurile marcante este cel legat de timp. Are mereu impresia că timpul nu e suficient, că lucrurile nu au o viteză mai mare, că el nu realizează niciodată suficient de mult. O altă fixaţie este credinţa că el ştie ce e mai bine nu numai pentru el, dar şi pentru alţii, dar nu din egoism, ci dintr-o tendinţă naturală care îi dă sentimentul că el are undeva capacitatea să salveze, onest, lumea.

TAUR. Nativul din Taur nu poate trăi liniştit fără stabilitate, fără siguranţă – e resortul care îi dă echilibru şi care îl ajută să nu cadă în depresii. Prin prisma acestei nevoi, devine rapid obsedat de bunuri, de acumularea unor obiecte care să îl fixeze între nişte parametrii siguri. Aceasta este, de fapt, marea lui fixaţie – ataşamentul faţă de lucruri, dar şi faţă de oameni. Taurul este unul dintre puţinele zodii foarte greu adaptabile la nou.

GEMENI. Nevoia lor continuă de comunicare de bună calitate îi transformă pe cei născuţi sub acest semn zodiacal în personalităţi care discriminează, nu acceptă compania oricui, nu i se pare normal să sprijine pe toată lumea, nu înţeleg foarte bine conceptul de altruism. Ei au lucruri interesante de făcut, nu de pierdut vremea, ei au gusturi rafinate, nu se pierd în mediocritate.

(continuarea în numărul următor)