CE FEL DE MAMA ESTI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Mama Balanţă. După cum îi este şi semnul sub care s-a născut, această mamă este una echilibrată, atentă şi calmă. Mereu corectă, îşi va pedepsi copiii dacă greşesc şi este dispusă să facă sacrificii mari atunci cînd vine vorba de fericirea celor mici. Nu este genul de mamă care să-şi sufoce copiii, aşa că-i va lăsa liberi, pentru a-şi exprima propriile personalităţi.

Mama Scorpion. Foarte iubitoare faţă de copii, această mamă este capabilă să-şi dea şi viaţa pentru puii ei. Dacă cineva îndrăzneşte să-i supere odrasla, aceasta se transform într-o fiinţă răzbunătoare, de temut. În rest, este cel mai bun prieten al copiilor, cu care vorbeşte de la egal la egal şi cu care cei mici pot discuta despre absolut orice.

Mama Săgetător. Este mama pe care orice copil o doreşte. Ştie că frumuseţea copilăriei nu ţine prea mult, aşa că e genul de părinte care îşi îndeamnă copii să se distreze cît mai tare. Mereu pusă pe glume, face în aşa fel încît cei mici să-şi descopere atuurile în timp ce au parte de experienţe cît mai inedite.

(continuarea în numărul următor)