CARE ESTE CEA MAI BUNA PERIOADA A LUNII OCTOMBRIE SI CE ACTIVITATI VOR FI FAVORIZATE DE ASTRE

Toate zodiile se vor bucura de cea mai bună perioadă a lunii octombrie și vor profita de energia astrelor pentru planuri noi, pentru cîștiguri sau pentru dragoste. Aflaţi care vor fi cele mai fericite zile și ce activități vor fi favorizate de astre.

Cea mai bună perioadă a lunii octombrie începe chiar din prima zi, cu Luna plină din Berbec. De la 1 octombrie pînă la data de 12 octombrie, cînd va avea loc o conjuncție fericită între Jupiter și Neptun, se poate spune că ne va merge bine și că nu vom pierde nimic, decît dacă luăm decizii profund greșite.

 

Prima decadă, cea mai bună perioadă a lunii octombrie

Energia astrelor primește focul Lunii pline din Berbec în primele zile ale lunii și ne oferă o scurtă perioadă foarte dinamică, foarte norocoasă și cu multe situații imprevizibile, dar de bun augur. Majoritatea nativilor vor avea parte de vești bune sau de o împlinire, de o dorință și mai ales de dragoste, dacă lasă lucrurile să evolueze în ritmul lor și nu iau decizii hazardate. Luna plină din Berbec este generoasă, ne oferă sprijin pe mai multe planuri, ne oferă o șansă în plus față de ceea ce știam că avem.

Saturn, Jupiter, Venus și Mercur au toate o influență foarte bună în primele zile de octombrie și se împletesc cu Soarele din Balanță care netezește obstacolele și asperitățile din viața noastră.

 

Ce activități sînt favorizate în prima decadă a lunii octombrie

Datorită influențelor pozitive primele 10 zile, trebuie să ne facem planuri concrete, să ne concentrăm energia și ajutorul pe care îl primim asupra unor activități simple, plăcute, din care putem avea avantaje imediate.

Să nu uităm că, din data de 13 octombrie, Mercur va fi retrograd, și este posibil ca planurile pe termen lung să fie date peste cap.

 

Iată ce activități și proiecte pot avea succes maxim în următoarele zile:

-         putem pune capăt tensiunilor, discordiei și atmosferei neplăcute din relații care contează, cu oameni la care ținem;

-         putem relua legătura cu un iubit sau o iubită din trecut, care nu ne-a uitat;

-         putem începe activități sportive, mai ales în aer liber;

-         putem căuta alte locuri de muncă, mai bune, mai bine plătite, mai sigure;

-         putem renova o cameră din casă, putem cumpăra mobilă și electrocasnice noi;

-         putem începe cursuri de perfecționare on-line sau cursuri de limbi străine în cea mai bună perioadă a lunii octombrie;

-         putem învăța să gătim, să ne schimbăm dieta obișnuită cu un regim alimentar mai sănătos și putem scăpa de cîteva kilograme.

-         putem dezvolta activitățile creative ale copiilor sau pe cele sportive.

Sursa: libertatea.ro