CARE E CEA MAI SINCERA ZODIE? POTI AVEA INCREDERE TOTALA IN EA

Nimeni nu vrea să-și piardă timpul cu cineva fals, dar cum poți să afli cît de sincer este cineva înainte să te rănească? Din fericire, astrele îți pot spune acest lucru.

Potrivit astrelor, cea mai sinceră zodie este Racul.

Racul trăiește după un cod moral strict. Un Rac sincer nu poate tolera înșelăciunea și nu poate suporta un mincinos. Natura lor sensibilă arată că înțeleg perfect ce poate face necinstea și se străduiesc să o evite pe cît posibil. Ei încearcă întotdeauna să îi ajute pe cei de care le pasă și nu vor putea niciodată să-i trădeze. Nu pot avea două fețe.

Nativul Leu poate părea nesimțit pentru alții, dar nu este așa. Au o conștiință adevărată și nu pot înțelege de ce cineva vrea să trăiască o viață nedreaptă. Urînd înșelăciunea, ei văd minciuna și necinstea ca fiind atacuri asupra personajului lor și reacționează cu mînie dacă cred că cineva i-a înșelat.

Scorpionii sînt detectori de minciuni: pot simți o persoană falsă de la distanță și nu o pot suporta. Ei consideră minciuna și înșelăciunea ca un semn al slăbiciunii. Sînt loiali și cinstiți. Nu vor fi niciodată genul de persoană care poate să-și pună profitul înaintea altora sau să manipuleze pe cineva pentru propriul lor beneficiu.

Vărsătorul este un nativ răbdător și iertător, capabil să vadă ambele părți ale situațiilor. Dar nu-l minți, își va da seama și nu te va ierta. Vărsătorul apreciază adevărul, așa că nu pot tolera trădarea celorlalți.

Sursa: voxbiz.ro