A-NNEBUNIT GHIMPU? VIDEO

Alo, Costiujeni! Ajuns un terchea-berchea, şi-a ieşit din minţi

Se pare că Mihai Ghimpu înţelege tot mai bine că a redevenit nulitatea care era. Ajuns în afara jocului politic, fără şansa de a mai fi vreodată interlocutorul vreunui lider politic naţional sau străin, adevăratul golan din Ghimpu a început să se poarte ca atare. După ce i-a ameninţat cu distrugerea pe toţi cei care s-au disociat de el, după ce a înjurat-o pe Ana Guţu ca un derbedeu de piaţă, ieri, puşlamaua politică de Ghimpu a sărit la bătaie la ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă.

Ieşirea lui golănească s-a întîmplat în cadrul şedinţei organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal din raionul Dubăsari, ai cărei membri s-au întrunit în satul Coşniţa pentru a discuta despre criza din PL. La această şedinţă fusese invitat şi Marinuţă.

Cînd l-a văzut pe Marinuţă, Ghimpu a fost cuprins de o furie soră cu demenţa – a  început să urle la el, l-a somat să părăsească încăperea, i-a smuls din faţă un dosar şi cîteva foi pe care le-a aruncat şi a încercat să sară la gîtul ministrului Apărării.

Acest spectacol ruşinos a fost filmat de către un participant la şedinţă.

Este inutil să vă descriem cît de şocaţi au fost cei prezenţi de ieşirea isterică şi violentă a lui Ghimpu!

„Am venit la solicitarea colegilor ca să explicăm ce se întîmplă. Se vede că fost invitat şi domnul Ghimpu. A vorbit o jumătate de oră, ne-a rupt cărţile. Nu aş permite cuiva să mă lovească, dar a intenţionat”, a declarat Vitalie Marinuța pentru Jurnal TV.

Chiar dacă Ghimpu mai are ştampila partidului în buzunar, adevăratul Partid Liberal l-a părăsit definitiv odată cu plecare celor 7 deputaţi, a demnitarilor, şefilor de filiale şi a membrilor formaţiunii sale.