ZODII IN CARE SE NASC FEMEI INGER

Femeile născute în trei zodii sînt înzestrate cu o frumusețe interioară  de invidiat, pentru a aduce fericirea în viața oamenilor.

Aceste femei cu suflet blînd şi inimă bună sînt născute în 3 zodii:

Taur

Cine n-are în preajmă o femeie din zodia Taur trebuie să o caute. Pentru că ea este Binele în persoană. Este liniştită ţi blîndă, foarte grijulie cu cei din jur, e persoana la care mergi prima dată cînd ai nevoie de o vorbă bună, de un sfat. Este sinceră şi loială şi nu se supără uşor, ba chiar e în stare să îşi asume o vină care nu îi aparţine doar pentru a restabili liniştea.

Rac

N-ai cum să nu apreciezi calităţile femeii Rac. Este atît de caldă şi de bună, încît o cauţi pentru echilibrul pe care ţi-l oferă. Este o prietenă adevărată, o soţie iubitoare, o mamă grijulie, o colegă săritoare. Şi toate le face foarte natural, fără să urmărească nimic în schimb. E docilă, înţelegătoare şi veselă. Are o mare capacitate de a iubi şi căuta la rîndul ei siguranţă şi fidelitate.

Balanța

Balanţa este calmă şi liniştită, incapabilă să facă vreodată vreun rău. Asemenea unui înger. Nu suportă conflictele, ci caută mereu să restabilească pacea, ordinea. Este feminină, iar tocmai blîndeţea ei o face să fie extrem de frumoasă. Este carismatică şi captivantă şi atrage oamenii cu naturaleţea şi simplitatea sa. Simte nevoia de dragoste şi de magie în viaţa sa, caută să fie înconjurată de oameni la fel de generoşi ca ea, scrie ele.ro.