Joe Biden a declarat ca decizia lui Trump de a nu participa la investire sa este „un lucru bun”

Joe Biden, Președintele ales al Statelor Unite, spune că decizia lui Donald Trump de a nu participa la ceremonia de învestire a sa în funcție este una „bună” și că este una dintre puținele decizii luate de Trump cu care este de acord. „Mi s-a spus că (n. red. – Trump) a indicat că nu se va prezenta la inaugurare. Este una dintre puținele decizii ale sale cu care sunt de acord. E un lucru bun că nu vine. A reușit să depășească cele mai urîte așteptări pe care le aveam de la el. Este o rușine pentru această țară, ne-a făcut de rușine în toată lumea și nu este demn să se afle în această funcție”, a spus Biden.

Donald și Melania Trump ar urma să părăsească Washington DC în data de 19 Ianuarie. Trump a recunoscut, Joi, pentru prima oară, că mandatul său se va încheia în 20 Ianuarie, însă a refuzat măcar să pomenească numele lui Biden sau să îi recunoască victoria.

Biden a spus însă că vicepreședintele în funcție, Mike Pence, este binevenit să participe la ceremonie: „Aș fi onorat să fie prezent”, a adăugat viitorul Președinte al SUA.