Doua pioase calugarite lasate gravide de Duhul Sfint sunt anchetate de nemiloasa Biserica Catolica

Două pioase călugăriţe, care aveau depus jurămîntul de castitate, au revenit în Italia, la Centrala Catolică, după o călătorie misionară în virila Africă. Problema lor cu Biserica Catolică (BC) este iscată de faptul că nu au venit cum au plecat, adică virgine şi cu aceeaşi greutate, acum fiind ceva mai rotunjoare din pricină că au rămas un pic gravide, potrivit The Independent. Cu mai multă vioiciune decît în cazul preoţilor pedofili, BC a iniţiat şi o anchetă în privinţa celor două. Probabil BC vrea să afle de ce, cînd, cum, cu ce şi cu cît!

O mică observaţie se impune totuşi: bine, ele au depus jurămînt de castitate, dar BC le-o fi verificat şi virginitatea? Dacă ele au depus un jurămînt de castitate morală în raport cu mintea, nu şi cu pofticiosul trup?

Cele două foste călugărițe virgine care sunt originare din Africa şi servesc BC în Sicilia, Italia, au rămas gravide în micile sau mai lungile pauze de reverie din timpul unor călătorii misionare efectuate în ţările lor natale, acolo unde, pe vremuri, şi mamele lor au rămas borţoase cu ele.

Una dintre cele două călugăriţe, în vîrstă de 34 de ani, a aflat că jocul ei curios şi nevinovat cu mădularul masculului african a lăsat-o însărcinată după ce a mers la spital din cauza unor dureri abdominale severe, conform ziarului Gazzetta del Sud.

Cea de-a doua este Maică Superioară, originară din Madagascar, și obişnuia să îngrijească vîrstnici în Ragusa, Sud-Estul oraşului Ispica. În urma controlului, s-a constatat că femeia cu frica lui Dumnezeu are o sarcină de o lună, adică în urmă cu 10 luni după ce s-a lăsat sedusă de un Mădular Superior, pe măsura funcţiei sale. Ce răi sunt ăştia din BC! Păi, imaginaţi-vă: nevinovatei Maici Superioară trebuie să i se acrit să tot îngrijească boşorogi răpciugoşi, să le schimbe şi să le spele chiloţii şi chiar pe ei în toate alea, drept pentru care nu-i greu să ne imaginăm cum s-a simţit cînd a dat ochii cu pădurile de mădulare ale africanilor din triburile în care hainele lor de sărbătoare sunt cîteva frunze! De piatră să fi fost şi tot nu se îndura să rămînă virgină!”

Salvatore Riotta, primarul din Militello Rosmarino, unul dintre oraşele în care servea o măicuţă, a spus că o cunoaşte „bine pe călugăriţă şi că regretă” că ştirea a fost difuzată în felul acesta. A mai spus că măicuţa depusese jurămîntul cu mai puţin de un an în urmă şi era îndrăgită de toată lumea. „Comunitatea noastră de 1.200 de locuitori este uimită de modul în care a fost tratată ştirea, adică nu în secret aşa cum ar fi trebuit”, a spus Salvatore Riotta.

Are dreptate primarul! De fapt, ştirea nici nu trebuia să fie o ştire! Totul trebuia păstrat la secret, ca şi actul sexual în sine care trebuie să rămînă o taină, un mister dulce şi ascuns de ochii voluptoşi şi plini de pofte carnale ale sado-masochiştilor de ziarişti!

„Amîndouă au încălcat regulile stricte de castitate, dar bunăstarea copiilor lor este mai presus de toate”, declarat o sursă din Biserică pentru presă. Da, aşa este, numai că nu vedem nici un semn de invocare a prezumţiei de nevinovăţie divine, care poate fi abordată din două perspective.

Una laică. Fiind încrezătoare că bunul Dumnezeu le va ierta, convinse că dacă zilnic se tot roagă pentru iertarea păcatelor trebuie să aibă măcar unul real pentru care să fie iertate, fiind conştiente de menirea lor de femei care trebuie să dea o nouă viaţă întru slava şi ruga lui Dumnezeu, cele două călugăriţe au decis să rişte şi să-şi lase urmaşi, din patriotism local, tocmai în locurile lor natale în care propovăduiau cuvîntul lui Dumnezeu. În aceste condiţii, vă daţi seama că în acele locuri păgîne aceşti copii ai călugăriţelor vor putea trece drept doi noi Iisuşi Hristoşi de-ai lor şi ai mamelor lor?

A doua divină. Dacă cele două călugăriţe îşi susţin respectarea jurămîntului de castitate şi jură cu mîna pe Biblia că nu s-au jucat cu dînsa într-însa, de ce BC nu ar face investigaţii divine ce ar putea demonstra că cele două călugăriţe au fost nişte ALESE, care au rămas însărcinate cu Duhul Sfînt, ca şi Fecioara Maria? Se teme BC de concurenţă la monopolul pus asupra naşterii lui Iisus prin apariţia a încă două Marii şi a încă doi Iisuşi? Se teme BC de globalizare şi de principiul concurenţei libere de pe piaţa mondială a credinţei în cele sfinte? (Monsenior episcop Luigi Falcone)