Ce face betia din om: Un tip si-a schimbat legal numele in „Celine Dion”

Thomas Dodd, un englez de 30 de ani, mare fan al artistei canadiene Celine Dion, a renunțat la numele lui și l-a preluat, legal pe al cîntăreței preferate, într-o zi în care a băut peste măsură. Bărbatul a spus că ideea i-a venit de Crăciun, cînd a băut mult și s-a uitat la cîteva concerte cu Celine Dion. Celine, din Staffordshire, spune că mama lui nu a văzut partea amuzantă a întîmplării, iar sora lui a fost șocată, dar, cu toate acestea, nu are planuri să revină la vechiul nume, potrivit Birmingham Live.

Schimbarea numelui l-a costat doar 89 de lire sterline, așa că Celine și-a cumpărat opt certificate suplimentare pentru a dovedi că noul său nume este legitim, în cazul în care cineva pune la îndoială acest lucru. Cînd s-a trezit din beție, chiar și el a fost șocat de ceea ce a făcut, însă acum vede partea amuzantă a întîmplării.

„Sunt ușor obsedat de ea. Nu am de gînd să mint. În timpul carantinei, am urmărit o mulțime de concerte și, de Crăciun, am avut o „idee minunată”, după cîteva băuturi... Preocuparea mea inițială a fost cum, naiba, anunț Departamentul de resurse umane de la serviciu că trebuie să-mi schimb semnătura de la e-mail”, a declarat el pentru sursa citată

Cît privește reacția familiei, bărbatul a spus: „Mama mea nu s-a distrat. I-am explicat că ar putea fi mai rău și că puteam să-mi schimb numele în „Boris Johnson”, a mai spus el. Celine spune că nu s-a gîndit prea departe și nu știe cum să procedeze pe viitor, însă nu are de gînd să revină la vechiul nume, deocamdată.