ZODIILE DE CARE SA TE FERESTI IN VIATA

Oricît ai fi de calm şi de înţelegător, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite. Vezi de cine ar trebui să te fereşti, în funcţie de zodie.

CAPRICORN. Nu te preocupă nimic altceva în afară de muncă. Nu îţi pasă ce cred ceilalţi despre tine, iar asta îţi dă un farmec aparte. Ar trebui să te fereşti de tine, pentru că ambiţiile tale sînt cele mai periculoase pentru viaţa ta. Dacă nu începi să te bucuri de viaţă, te vei umple de regrete!

VĂRSĂTOR. Eşti cu capul în nori şi eşti însetat de viaţă! Vrei să cunoşti oameni interesanţi, să le afli poveştile şi să le descoperi slăbiciunile. Nimeni nu iubeşte oamenii mai mult decît tine! Ai tendinţa de a crede prea mult în ei şi de a-i idealiza. Fereşte-te de Gemeni, dacă vrei să îţi păstrezi inocenţa!

PEŞTI. Eşti genul poem, fără ambiţii, dar cu idealuri! Tot ce vrei este să fii liber, să nu îţi spună nimeni ce să faci şi unde să te duci. Vrei să fii singurul tău stăpîn şi ai impresia că eşti la cîteva luni distanţă de a salva lumea. Dacă vrei să rămîi în această stare, stai departe de Capricorn. El riscă să te aducă cu picioarele pe pămînt şi nu va arăta niciun pic de milă pentru tine.

Sursa: libertatea.ro