ZODIILE DE CARE SA TE FERESTI IN VIATA

(continuare din numărul trecut)

Oricît ai fi de calm şi de înţelegător, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite. Vezi de cine ar trebui să te fereşti, în funcţie de zodie.

BALANŢĂ. Şi tu ai o naivitate periculoasă! Eşti idealist şi oricine îţi prezintă viaţa ca pe o poveste îţi atrage atenţia. Stai departe de Gemeni şi Leu, sînt cei mai capabili să te cucerească, să se joace cu sentimentele tale şi să te abandoneze. Pentru ei, eşti o pradă uşoară!

SCORPION. Întrebarea este cine ar trebui să se ferească de tine? Eşti nemilos, atunci cînd te simţi ameninţat, şi nu te laşi păcălit de nimeni. Dacă intri într-o situaţie tensionată, ieşi învingător, pentru că ai argumente puternice cînd vrei să distrugi pe cineva. Duşmanul tău cel mai mare este Berbecul, pentru că va reuşi să îţi facă faţă cel mai bine.

SĂGETĂTOR. Eşti mereu dornic de distracţie şi nu prea iei în serios pe nimeni. Trăieşti fără nicio grijă şi sînt slabe şanse să te provoace cineva într-o confruntare. Indiferent de ce ţi s-ar spune, zîmbeşti frumos şi îţi vezi de treabă. Fereşte-te de Fecioară, pentru că nu va pierde ocazia să îţi facă morală pentru viaţa iresponsabilă pe care o duci.

(continuarea în numărul următor)