ZODII IN CARE POTI AVEA INCREDERE FARA EMOTII

Se spune că încrederea odată pierdută cu greu poate fi redobîndită și niciodată pe deplin. Tocmai de aceea este bine să petreci cît mai mult timp cu o persoană, pentru a ajunge să o cunoști, înainte de a te confesa în fața ei. De asemenea, ai putea acorda mai multă atenție și zodiei în care s-au născut prietenii tăi, căci nu toți nativii știu să țină un secret. În continuare vedeţi „lista“ celor mai de încredere semne din zodiac, dar și cele fața de care este indicat să ai anumite rețineri.

 

Zodiile în care poți să ai încredere totală

Încrederea este una dintre marile valori existențiale, stînd la baza celor două mari tipuri de relații semnificative: relația de dragoste și relația de prietenie. Astfel, poți nutri sentimente față de o persoană în care nu ai încredere, însă îți va fi teamă să inițiezi o relație cu ea pentru că nu te vei putea simți liber și vei fi mereu preocupat să-ți păzești spatele.

Cînd vorbim de încredere, vorbim implicit de două tipuri de acordare a ei: unii aleg să acorde încredere direct oamenilor, mergînd pe prezumția de nevinovăție sau pornind de la asumpția generală că ființele umane sînt bine intenționate, rămînînd prudenți la eventualele derapaje, în timp ce alții pornesc de la ideea că răutatea este o caracteristică a oamenilor și că aceștia nu vor evita să profite de nicio slăbiciune pentru a te face să suferi – lor trebuie să le cîștigi încrederea.

„Să revenim la oile noastre“. Nativii se împart și ei în două categorii. Din prima fac parte cei în care poți avea încredere, cărora le poți spune secretele tale fără să stai cu grija că vor ajunge la urechile altora și cea de-a doua, din care fac parte semnele în care nu ar trebui să ai încredere orbește. Ele pot trăda cînd îți va fi lumea mai dragă.

 

Top 4 zodii în care poţi avea încredere totală

1. Rac – nativii din Rac sînt persoane de nădejde, care nu ar încerca să le facă rău celorlalți, în deosebi persoanelor apropiate, pentru a ieși ei în avantaj. Așadar, dacă treci printr-o perioadă grea, dacă ai nevoie de un umăr pe care să plîngi sau vrei să îți iei o piatră de pe suflet, poți apela cu încredere la ei. Te vor asculta fără să te judece și nu vor spune și altora secretele tale.

2. Balanță – dacă vei suna o persoană născută în zodia Balanței în mijlocul nopții pentru a-i spune că ai nevoie de ajutor, cel mai probabil vei primi un răspuns de genul: „Unde ești? Ajung cît pot de repede!“. Ele sînt persoane devotate, pe care te poți baza în situații critice. Sînt raționale și gîndesc limpede, dar mai ales sînt demne de încredere.

3. Pești – nativii zodiei Pești sînt empatici și sensibili. Cu ei poți să povestești vrute și nevrute căci nu te voi lovi de comentarii răutăcioase sau remarci negative. Sînt foarte atenți la detalii și îți vor oferi ajutorul lor de fiecare dată cînd vei avea nevoie. În mod cert, Peștii știu să păstreze un secret. Ei nu vor face nimic care să te rănească și nici nu își vor încălca promisiunea.

4. Capricorn – pentru persoanele născute în zodia Capricorn este mai important să facă întotdeauna ceea ce au promis, astfel că ele sînt cîștigătoare atunci cînd vine vorba de autocontrol. Lor le poți încredința secretele tale, căci gura lor e asemenea unei pietre de mormînt.

Pentru a evita dezamăgirea, iată semnele zodiacale în care nu ar trebui să ai încredere: Taur, Gemeni, Săgetător. E drept că nimeni nu este perfect și că fiecare are defectele lui, însă să nu uităm că încrederea este cheia în toate relaţiile.

Dacă nu poți să ai încredere într-un om, atunci secretele tale nu au de ce să ajungă la el.

Sursa: impact.ro