ZODII CARE NU SINT IN STARE SA TINA UN SECRET. MARE ATENTIE IN PREAJMA LOR!

Ori nu le pasă, ori chiar nu se pot abţine. Aceşti trei nativi sînt extrem de curioşi, dar şi tare guralivi. Obişnuiesc să vorbească mult, iar dacă nu mai au subiecte de dezbătut, uşor se îndreaptă spre bîrfe şi uite-aşa ajung să îţi dezvăluie secretul în faţa a zeci de persoane. 

Nici măcar nu conştientizează ce gafă au făcut, pentru că rareori o fac cu răutate. Totuşi, ar fi bine să îţi ţii secretele departe de ele, pot provoca rău în orice moment în care deschid gura. 

GEMENI. Nimeni nu-i poate face să tacă. Ai cunoscut vreun Geamăn? Vorbesc, vorbesc, vorbesc şi...vorbesc. Sînt simpatici, amuzanţi şi deschişi, poţi dezbate zeci subiecte cu ei. Nu au nicio jenă, nu sînt timizi, dar au acest defect. Fără să vrea, mai scapă cîte un secret pentru care au promis pecetluirea buzelor. Nu te poţi supăra însă pe ei. Mai mult ca sigur cînd vor spune mai departe vor folosi expresia "să nu mai spui la nimeni", dar ştim toţi cum funcţionează şi cîţi ajung "să nu mai spună la nimeni". 

SCORPIONI. Nativii Scorpion nu se pot abţine să păstreze un secret, trebuie neapărat să spună cuiva ce a aflat aşa că, atunci cînd le spui un lucru, asigură-te că vrei să afle şi prietenii lor, pentru că oricum asta vor face. În secunda doi îşi vor suna cei mai buni prieteni şi le vor da vestea cea mare. De preferat ar fi să te abţii în privinţa lor şi să nu te destăinui, nu te pot ajuta cu sfaturi şi nici nu îţi vor promite că vor tăcea.

PEŞTI. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal s-ar putea să te joace la un moment dat pe la spate. Mai exact, dacă îndrăzneşti să îi superi vreodată, să fii pregătit. Dacă vor şti un lucru despre tine te vor şantaja: fie faci cum vor ei, fie secretul tău nu va mai fi aşa...secret. Astrologii recomandă să stai departe de un astfel de nativ, nu sînt aşa naivi precum lasă impresia. Din contra, pot fi foarte periculoşi atunci cînd vor să îşi atingă scopurile. 

Sursa: observator.tv