ZODIA ITI DEZVALUIE CE INTUITIE AI

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN.

„Ascultă” sentimentele!

„Intuiţia este un dar sacru, raţiunea este un servitor”, spunea Albert Einstein. Zodia ta este dominată de Saturn cel calculat şi rece, astrul raţiunii şi al prudenţei. Cu toate acestea, nativii Capricorni sînt sensibili la mesajele subtile pe care le primesc de la cei din jur. Nu te teme să dai frîu sentimentelor şi să asculţi vocea interioară care te ajută în momentele critice. Vei reuşi să îi judeci mai bine pe oameni şi să consolidezi relaţiile de prietenie.

VĂRSĂTOR.

Darul intuiţiei, un har divin

Semn de Aer, volatil şi schimbător, Vărsătorul este dirijat de Uranus, astrul surprizelor şi al dorinţelor. De cele mai multe ori, Vărsătorii preferă să treacă peste reguli şi să îşi asculte intuiţia, lăsînd deoparte argumentele logice sau teama de pericol. Dacă te recunoşti în această descriere, puterea intuiţiei joacă un rol foarte important pentru tine şi de multe ori reuşeşti să iei cele mai bune decizii, doar pentru că ţi-ai ascultat inima.

PEŞTI.

Abilităţi extrasenzoriale

Capacităţile tale intuitive sporesc dramatic cînd zodia ta este vizitată de Neptun, aşa cum se întîmplă în prezent. Neptun traversează semnul tău astral între 2012 şi 2026, o perioadă lungă de timp în care îţi vei da seama că eşti înzestrat cu abilităţi deosebite. Nu este exclus să presimţi evenimente majore din viitorul familiei tale sau din viaţa unor prieteni. Ori de cîte ori te afli în faţa unei alegeri dificile, fii atentă la mesajele şi semnele stranii din jur.

După: libertatea.ro