ZODIA IN CARE TE-AI NASCUT ITI DEZVALUIE DESTINUL, SCRIS IN POMUL VIETII

(continuarea din numărul precedent)

Calea Săgetătorului – simbolul curcubeului

Principiile esențiale ale destinului tău sînt FUNDAȚIA și FRUMUSEȚEA, Soarele și Luna. Această cale îți arată să nu privești viața doar din exterior, ci mai ales din interior, să abordezi orice situație cu mult curaj și să îndrăznești să urci mai sus. Destinul tău îți oferă șansa unor începuturi pline de optimism, indiferent cît de grele sînt provocările vieții.

Calea Capricornului – esența gîndirii practice

Această cale combină REALITATEA și FRUMUSEȚEA, naturalețea, logica și determinarea. Este calea succesului, dar trebuie să ai multă răbdare și să aștepți momentul potrivit. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce dorești și ceea ce poți realiza și să ții cont de sfatul inimii în tot ceea ce vei face.

Calea Vărsătorului – drumul spre un nou viitor

Principiile de bază în calea destinului tău sînt ETERNITATEA și FUNDAȚIA, prezentul și viitorul. Fundația conține principiile regenerării pentru construcția unui alt viitor și se pare că vei avea șansa să îți schimbi viața, cînd condițiile vitrege o impun. Chiar dacă ai fire mai puțin conformistă, dacă respecți regulile de bază, așa cum sugerează principiul fundației, vei avea un fundament solid pentru orice schimbare în viața ta.

Calea Peștilor –  universul visurilor

Această cale îmbină REGATUL lumii materiale cu ETERNITATEA, care este împărăția divină. Nu de puține ori, nativii Pești sînt înzestrați cu un simț al realităților ascunse și al energiilor mistice, fiind capabili să folosească ceea ce le oferă lumea materială pentru a obține mai mult din punct de vedere spiritual. Nu este o cale ușoară, dar este scris în destinul tău să intri într-un univers care nu este accesibil oricui.

Sursa: libertatea.ro