ZODIA IN CARE TE-AI NASCUT ITI DEZVALUIE DESTINUL, SCRIS IN POMUL VIETII

(continuare din numărul trecut)

Calea Leului – tăișul sabiei

Îți este destinat să mergi pe drumul care leagă COMPASIUNEA și SEVERITATEA, pozitivul și negativul, iubirea și rațiunea. Este calea de mijloc între extreme și trebuie să îți folosești adesea puterea interioară și autoritatea pentru a-ți face loc în lume. Ești ambițios(ă) și știi ce vrei, dar pe drumul tău trebuie să îți asumi și multe responsabilități grele.

Calea Fecioarei – drumul purificării

În viață trebuie să acționezi întotdeauna între COMPASIUNE și FRUMUSEȚE și ai misiunea de a-i ajuta și pe ceilalți, să le arăți drumul și să îi sprijini în momentele de cumpănă. Această cale necesită multă dăruire și totodată puritate, în sentimente și în gîndire. Destinul îți cere să îți găsești bogăția interioară și să o împarți cu ceilalți.

Calea Balanței – în slujba justiției

În drumul tău, trebuie să folosești EXIGENȚA și FRUMUSEȚEA și trebuie să te concentrezi pe echilibru, egalitate și dreptate. Să fii întotdeauna atent(ă) la colegii și partenerii tăi, la prieteni și, mai ales, la cei care te iubesc. Îți este destinat să creezi și să realizezi multe lucruri cu sufletul, dar niciodată să nu te lași atras(ă) de extreme.

Calea Scorpionului – drumul transformării

Pe această cale se îmbină FRUMUSEȚEA și ETERNITATEA, două principii esențiale în procesul de transformare, care presupune însă și pierdere sau renunțare, dar și moarte, inerentă pentru regenerare. Toate acestea trebuie interpretate simbolic, bineînțeles. Pe acest drum vei învăța că nimic nu durează veșnic, nici frumusețea, și că trebuie să profiți de orice ocazie la momentul potrivit și să înveți să refaci ceea ce ai greșit.

(continuarea în numărul următor)