ZODIA IN CARE TE-AI NASCUT ITI DEZVALUIE DESTINUL, SCRIS IN POMUL VIETII

Unul dintre cele mai vechi simboluri ale lumii, Pomul Vieții reprezintă creația divină, apariția și continuitatea vieții pe pămînt, moartea și regenerarea miraculoasă a tuturor ființelor. Din cele mai vechi timpuri, se crede că fiecare ramură a pomului reprezintă destinul unui muritor, iar zodia în care te-ai născut te ajută să afli care este calea vieții tale.

Calea Berbecului – cel care restabilește ordinea

Calea destinului tău leagă ÎNȚELEPCIUNEA și FRUMUSEȚEA și reface ordinea firească a lucrurilor. Oricît de multe constrîngeri și piedici ar fi în calea ta, tu singur(ă) ești cel(a) care va reuși să le depășească și să reconstruiască drumul drept. Ai puterea de a trece peste granițe și îți este destinat să ajungi acolo unde vei fi cu adevărat fericit(ă), deschizînd drumul și pentru cei din jurul tău.

Calea Taurului – conducătorul spiritual

În destinul tău se împletesc ÎNȚELEPCIUNEA și COMPASIUNEA, iar destinul tău este să repari și să reunești lucrurile risipite. În viață, vei încerca mereu să îi ajuți pe ceilalți, să le oferi sprijinul tău și să îi conduci, cînd drumurile lor rătăcesc departe de ceea ce este cu adevărat important.

Calea Gemenilor – rațiunea în slujba inimii

Dacă îți este destinată calea Gemenilor, viața ta va fi guvernată de ÎNȚELEGERE și FRUMUSEȚE. Destinul tău te va ajuta să acționezi întotdeauna în numele iubirii și al frumuseții spirituale. Găsește echilibrul dintre rațiune și sentimente și vei reuși să ai o viață frumoasă și echilibrată. Dacă lași numai rațiunea să dicteze, s-ar putea să iei decizii dureroase pentru inima ta.

Calea Racului – provocarea iubirii

Este calea care leagă cele mai restrictive sfere din Pomul Vieții: ÎNȚELEGEREA și SERIOZITATEA. Este drumul pe care familia, casa, copiii și siguranța sînt cele mai importante popasuri și care pune accentul pe dragoste cu toate formele ei. Dragostea pentru familie îți impune adesea constrîngeri, dar cu multă înțelegere și răbdare vei știi să îi călăuzești și pe ceilalți către ceea ce vă aduce mulțumirea și fericirea.

(continuarea în numărul următor)