ZECE LUCRURI PE CARE LE URASC NATIVII DIN ZODIA RAC

Nativii din zodia Racului se nasc sub influența Lunii, astrul a cărui lumină mai degrabă ascunde, decît dezvăluie. Racii sînt plini de secrete, își apără micile taine și nu se lasă descifrați de la prima vedere. E greu să îți dai seama ce așteaptă de la cei din jur, ce ambiții au sau ce îi face cu adevărat fericiți. Dar zodia lor îți dezvăluie o parte din lucrurile pe care le urăsc. Citește mai jos și vei descoperi o mulțime de surprize despre Raci.

1. Nativii Raci nu suportă căldura excesivă, deși vin pe lume în miezul verii.

2. Ai grijă să nu le cumperi niciodată bluze sau pulovere din materiale care le provoacă mîncărime. Îi enervează la culme orice haină aspră, care îi zgîrie.

3. Oricît de supărat ai fi pe iubitul sau soțul tău Rac, să nu îl trimiți niciodată să doarmă pe canapeaua din sufragerie. O să plătești cu vîrf și îndesat dacă îl alungi din patul conjugal.

4. Nu suportă să fie treziți prea devreme și nu suportă persoanele care apar la ușa lor prea de dimineață.

5. Racilor le place să fie cocheți și încearcă să iasă în evidență prin ținuta lor. Detestă din tot sufletul persoanele care sînt prost îmbrăcate sau care nu au gusturi.

6. Nativii zodiei sînt capricioși, așa că urăsc să fie criticați în vreun fel. Nu suportă să primească reproșuri de la nimeni, cu atît mai mult de la persoana iubită.

7. Nu îi obliga niciodată să se uite la un film sau la vreun documentar violent.

8. Cînd devin părinți, fac tot posibilul să își educe exemplar copiii, pentru că respectul și recunoștința celor mici sînt foarte importante pentru Raci.

9. Nativii Raci nu suportă să își piardă ochelarii de soare. Ai grijă unde ții accesoriile de vară, pentru că te vor întreba despre ei și iarna.

10. Și, nu în ultimul rînd, Racii nu suportă persoanele care fură atenția tuturor, pentru că și lor le place să fie în centrul atenției.

Sursa: libertatea.ro