V-AM PREVENIT CĂ VOI FI NECRUŢĂTOR CU „PONTIŞTII” BOLŞEVICI CARE VOR SĂ DISTRUGĂ ROMÂNIA!

Autor: Mihai CONŢIU

Prostituţia politică a neo-bolşevicilor români păstoriţi de către criminalul dovedit Ion Iliescu atinge deja cotele nebuniei absolute. Am mai spus-o şi repet: Dacă românii majoritari vor fi atît de dobitoci încît să-l aleagă pe Victor Ponta în funcţia de preşedinte al României, asta ar însemna că-i dă lui Ion Iliescu dementa satisfacţie ca, înainte de moarte, să se mai pişe o dată pe poporul român, pe care-l dispreţuieşte profund. Plagiatorul Ponta are tupeul de a invoca discriminatoriu faptul că oponentul său, Klaus Iohannis, este de origine etnică germană şi că nu-i ortodox, deşi România se pare că nu a fost ofensată de faptul că mentorul lui politic, Ion Iliescu, este de origine etnică ţigan.

Îmi amintesc faptul că, prin 1990 sau 1991, noi, jurnaliştii români, făceam o chetă ca să-i cumpărăm un televizor mamei lui Iliescu ca să-şi vadă fiul la televizor, căci trăia într-o mahala ţigănească de la marginea Bucureştiului, iar Iliescu o renegase de ruşine.

Criminalul Iliescu, care a ordonat uciderea şi schilodirea a mii de români ca să-şi legitimeze în revoluţie lovitura de stat, în urma căreia l-a ucis pe Ceauşescu, care a chemat minerii în Bucureşti, între 13 şi 15 Iunie 1990, ca să ne maltrateze pe noi, anticomuniştii din Piaţa Universităţii, şi-a renegat originea ţigănească, dar, pe de altă parte, ca să compromită simbolul numit Casa Regală a României, i-a încurajat pe ţiganii bulibaşi Cioabă şi Iulian ca să se autointituleze regi împăraţi ai ţiganilor români rebotezaţi, tot la sugestia lui Iliescu, în rromi, ca să fie mai uşor de autoidentificat cu românii de către întregul Occident. Aşa am şi ajuns din cauza lui Iliescu – ţiganii români care invadează Europa!

minerii.jpg

mineri2.jpg

Mineriada-1990.jpg

Banda nemernică de ucigaşi şi hoţi de ţară a lui Iliescu, remodelată acum în chipul plagiatorului dovedit Victor Ponta, şi-a trimis hoardele şi şatrele propagandiste şi pe capul bieţilor moldoveni dezinformaţi. Îi mint şi le cumpără votul prin cea mai criminală tehnologie de dezinformare. Sigur că şi în Republica Moldova sînt destui idioţi, ca şi în România. Dacă sînt atîţi care sînt dispuşi să-i voteze pe Igor Dodon sau Renato Usatîi, mai este ceva de adăugat?

Erotism politic de ocazie. Contra cost!

Zilele trecute, o jună de pe Facebook, moldoveancă, şi-a permis să mă admonesteze că-l sprijin pe Klaus Iohannis, că votez pentru un candidat preferat de lumea civilizată a Occidentului şi de către România Profundă, cea anticomunistă. Fireşte că juna respectivă nu mă cunoaşte decît „din auzite”, din perspectiva unor opinii betege ale unor şi mai betegi colegi. Jalnic este că această fătucă este şi un fel de jurnalistă de mîna a şaptea la un post mediocru de televiziune. Solicitîndu-mi prietenia virtuală, i-am cercetat, fireşte, profilul. Atunci m-am lămurit şi ce fel de susţinători mai are Ponta în Republica Moldova.

La fel ca multe alte fîşneţe de pe reţelele de socializare, „moralista” mea, de rînd cu o oarecare „alta”, îşi imaginează că aş fi comunist pentru că votez pentru cineva de dreapta sau că sînt regalist născut, nu făcut, îşi negociază puţa pe reţelele de socializare. Ce poţi să crezi despre o muieruşcă stupidă care-şi etalează semi-nuditatea, pozînd lasciv în costum de baie? Este clar că se ofertează, că, dacă-mi place, n-o invit la o discuţie pe teme politice, de analiză, despre Kant, Hegel, Goethe, Cioran, Eliade etc., ci o invit în dormitor. Contra cost, eventual!

Prichindelul politic Alexeev

Corelîndu-mă, fie şi arbitrar, cu nume contemporane impunătoare, cu gîndul la remarcabilii gînditori Petre Ţuţea şi Emil Cioran fiind, am convingerea că aici, în Republica Moldova, ca şi în România, de altfel, vom putea vorbi despre „o sănătate morală naţională” abia atunci cînd numărul dobitocilor va fi depăşit de cel al cititorilor lui Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărăscu etc. Ştiu că este o utopie, că nu-i cu putinţă aşa ceva, acesta-i şi motivul pentru care sîntem nevoiţi să ne ocupăm de toate eşecurile, toţi rataţii care, conjunctural, ajung să bolborosească tot felul de mesaje politice de la tribuni improvizate.

O proiecţie bolşevică românească a criminalului Ion Iliescu, prin Ponta, în Republica Moldova, este şi „românul basarabean” Victor Alexeev. Acest individ este un fel de preşedinte al PSD din România în Moldova. Din perspectiva unei relative valori simbolice, constatăm că Ponta nu putea avea în Moldova o coadă de topor pe nume Gheorghe, Ciobanu, Ion etc. atîta vreme cît sînt de rezervă atîţi Alexeev!

Zilele trecute, acest prichindel politic de origine etnică indescifrabilă a susţinut o conferinţă de presă. Cioflingarul politic şi-a permis un atac la persoană îndreptat împotriva lui Klaus Iohannis într-un mod la fel de jegos ca şi doctrina neocomunistă a neisprăvitului de Ponta. Ştiind prea bine că cea mai bună apărare este atacul, Alexeev acesta leagă numele lui Iohannis de „mafiotul politic” moldovean pro-rus Renato Usatîi. A găsit nişte potriveli la fel ca şi ofertanta de pe Facebook despre care vorbeam un pic mai sus.

În realitate, însă, românul informat şi conştient ştie că Ponta vrea să ducă România acolo unde vrea să ducă şi Usatîi Republica Moldova – în sfera de influenţă a Rusiei. Ca şi Usatîi, Ponta a acuzat UE, în particular Partidul Popular European, aflat la conducerea Parlamentului European, spunînd că europenii au distrus România şi că nu au nici un drept să le dea sfaturi politicienilor români.

Delirul manipulant al lui Alexeev atinge cotea de-a dreptul clinice, nebuneşti. Auziţi parascovenie spusă de un om căruia îi este frică sau ruşine să meargă la un medic ca să-i stabilească un diagnostic şi să fie izolat pentru că este un pericol social! Astfel, papuaşul politic Alexeev îl leagă pe Iohannis de Usatîi prin intermediul lui Michael Schmidt, care, acesta din urmă, este director al filialei BMW în România care: i-ar fi pus la dispoziţie lui Iohannis o locuinţă în Bucureşti pe durata actualei campanii electorale din România; i-ar oferit lui Iohannis mai multe automobile BMW şi care, atenţie!, acest Michael Schmidt ar fi căsătorit cu sora lui Renato Usatîi, care-şi plimbă fundul anti-moldovenesc în maşini cumpărate de la presupusul lui cumnat neamţ din România şi tot aşa. Nu mai continui cu aberaţiile maladive ale „românului basarabean” Alexeev deoarece, în condiţiile actuale, pot fi aidoma unei gripe grave, transmisă din prosti în prostie.

Ca să înţelegeţi mai bine cu ce fel de „dobitoci politici” avem de-a face, fac următoarea mărturisire: Eu, autorul acestor rînduri, sînt omul lui Vladimir Putin, al lui Victor Alexeev şi al lui Fidel Castro. În anul 1986, am avut o aventură fulgerătoare cu o rusoaică turistă aflată în căutări metafizice la Biblioteca „Mihail Sadoveanu” din Bucureşti. Ea vroia să-l citească pe Esenin în limba română, după traducerea lui George Lesnea, iar eu vroiam să-l recitesc pe Evgheni Evtuşenko. Peste ani, o asistentă de-a ex-preşedintelui rus Boris Elţîn mi-a mărturisit că Nataşa, cunoştinţa mea, se numeşte Evghenia şi este nevasta verişorului cumnatei amantului surorii bunicii fetei cu care este căsătorit un portar de la Kremlin.

Eu, autorul acestor rînduri, sînt omul lui Victor Alexeev pentru că nu s-a supărat că am ciupit-o de fund pe fata care mi-a spus ce fel de poamă este şi care mi-a povestit, duios, ce fel de român „pontist” este el. Cu Fidel Castro, povestea este mult mai complicată, iar asta pentru că Victor Ponta nu poate nega cum, aflaţi fiind într-o „ambianţă fermecătoare”, el a preferat un bărbat, în timp ce rîdea de mine că mă las fermecat de „negresele cubaneze”. N-aş spune că sînt invidios pe el că are atîta succes în cluburile homosexuale. „Victor Ponta, nu uita, poponeaţa-i baza ta”, mi-a şoptit un vechi amant de-al lui! Păcat că nu-i sincer, că şi-a luat o Daciană de acoperire, căci legile sînt la fel de… laxe aşa cum este şi… oferta lui erotică”!

Depravările astea…

V-am spus că sînt revoltat deoarece javrele astea bolşevice ale lui Iliescu, prin Ponta, vor să-mi fure din viaţă aproape un sfert de secol…! Nemernicii vor să-şi bată joc iarăşi pe poporul român aşa cum a făcut-o jigodia criminală de Iliescu în Decembrie 1989 şi cînd a chemat minerii ca să ne ciomăgească şi să ne omoare. Acum îmi înţelegeţi violenţa limbajului!

Acelaşi Iliescu, prin nemernicul de Ponta, vrea să pună la zid poporul român la fel cum a făcut-o cu Ceauşescu. Se va deştepta poporul meu pe 16 noiembrie? Sper că da, iar, în caz contrar, nu vreau să mă sinucid în numele unui popor de netrebnici. Ar fi de tot rîsul ca un popor român, cu o istorie atît de băşinos afişată de Ponta, să reintre în grota istoriei bolşevice şi prin intermediul unor maimuţoi politruci „basarabeni” ca Alexeev.

Nu mai am timp şi îmi vreau istoria care mi se cuvine! Destul cu generaţiile anemice de sacrificiu! Mizeria lor criminală împotriva votului nostru civilizat şi european! Ce vor vota românii – mizeria lor sau civilizaţia? Vom vedea! Mahmureală sau trezire?

01.09.24 - 00:06
01.09.24 - 00:01
01.09.24 - 00:03
01.09.24 - 00:07
01.09.24 - 00:04
02.09.24 - 00:07
02.09.24 - 00:02
02.09.24 - 00:09
02.09.24 - 00:06
03.09.24 - 01:47
02.09.24 - 00:04
03.09.24 - 01:38
02.09.24 - 00:01
03.09.24 - 01:40
02.09.24 - 14:39