UNIUNEA OFITERILOR DIN R. MOLDOVA O SUSTINE PE ZINAIDA GRECEANII

Comitetul executiv al Uniunii Ofiţerilor din R.Moldova face apel către toţi locuitorii municipiului Chişinău să iasă la vot şi să susţină candidatul apolitic Zinaida Greceanîi în turul doi al alegerilor pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

"Uniunea Ofiţerilor îşi exprimă convingerea că Zinaida Greceanîi, candidatul susţinut de PSRM are toate şansele să cîştige alegerile devenind Primar al capitalei ţării noastre. Zinaida Greceanîi este un profesionist desăvîrşit, alături de ea fiind şi o echipă de specialişti cunoscuţi şi de înaltă calificare. Zinaida Greceanîi a dat dovadă prin funcţiile pe care le-a deţinut anterior că este un bun manager, finanţist de valoare. A acordat o atenţie sporită veteranilor de război, veteranilor de muncă, forţelor armate şi organelor de drept. Ea cunoaşte cum să rezolve problemele cu care se confruntă cetăţenii. Are o viziune echilibrată şi practică asupra problemelor, propune un program complex şi concret de dezvoltare a municipiului, sustenabil financiar. Are o atitudine binevoitoare faţă de toţi cetăţenii municipiului Chişinău, indiferent de coloratura politică, naţionalitate şi statut social.

Avem toată încrederea că Zinaida Greceanîi va face ordine în Chişinău şi va readuce prosperitatea şi confortul în capitala noastră.

În acest context, facem apel către toţi locuitorii oraşului Chişinău şi localităţilor din suburbii, în special la membrii Uniunii Ofiţerilor din R.Moldova, cadrele militare active şi cele din rezervă să sprijine candidatura doamnei Zinaida Greceanîi.

Îi chemăm pe toţi locuitorii municipiului să se mobilizeze şi să gireze pentru Zinaida Greceanîi, întrucît valorile împărtăşite de Domnia sa reprezintă cea mai bună garanţie a unei noi faze de dezvoltare a Chişinăului.

Comitetul executiv al Uniunii Ofiţerilor din R. Moldova

22.06.2015