Un fermier din Australia a „desenat” o inima din oi pentru a-i transmite un ultim mesaj de dragoste unei rude decedate

Pentru că a fost izolat de familie din cauza pandemiei, un fermier australian nu a putut să-și ia rămas bun de la o persoană dragă.

Ben Jackson era la 400 kilometri distanță de casă, în New South Wales, cînd mătușa lui, Debby, a murit în Queensland. Însă restricțiile i-au interzis să meargă la Brisbane pentru a participa la înmormîntare. Așa că a apelat la oile sale pentru a-și arăta dragostea, relatează BBC.

După ce a așezat mîncare sub forma unei inimi pe o pășune, el a eliberat turna de oi din padoc, iar acestea s-au dus spre hrană, așezîndu-se pe conturul uriaș.

Ben a avut mai multe încercări nereușite, dar în final totul a ieșit cum și-a dorit, iar toată scena a fost filmată din dronă. Ben a pus clipul online și a devenit un viral.

„Nu am putut să merg la înmormîntare. Eram supărat, neajutorat și nu știam ce să fac... Așa că mi-a venit această idee”, a spus fermierul.

Ben a trimis videoclipul rudelor, înainte de înmormîntarea mătușii sale care a avut loc Luni.

Fermierul nu este la prima ispravă de acest fel, pentru că, de-a lungul anilor, a mai creat alte cîteva „opere de artă din oi” – simboluri și sigle –, iar mătușa lui a fost întotdeauna un fan al „creațiilor” sale.

Isprava lui a devenit știre difuzată de toate posturile tv australiene, iar clipul a fost distribuit masiv pe rețelele sociale.