Un ”biet om” care are 102 copii le-a spus celor 12 sotii sa ia anticonceptionale

Musa Hasahya, un bărbat care are 102 copii și 568 de nepoți, le-a cerut celor 12 soții să ia anticoncepționale deoarece nu mai face față altor eventuali membrii ai familiei.

”Nu mai pot tolera alți copii din cauza resurselor limitate și, din această cauza, le-am sfătuit pe toate soțiile mele să ia pastile anticoncepționale”, a spus el.

”De asemenea, îi descurajez pe cei care vor să-și ia mai mult de patru soții pentru că lucrurile nu sunt bune”, a mai spus el.

Musa locuiește într-un complex cu 12 dormitoare, în Bugisa, Uganda. El a mărturisit că nu-și știe toți copiii și nepoții după nume, doar după față, scrie dailystar.co.uk.

S-a căsătorit cu prima soție în 1971, la vîrsta de 16 ani, după ce a abandonat școala, și a devenit tată pentru prima dată doi ani mai tîrziu.

În calitate de conducător al satului și om de afaceri, el a decis să își mărească familia deoarece avea bani și pămînt.

”Pentru că aveam cîștiguri, am decis să-mi măresc familia și să mă căsătoresc cu mai multe femei. M-am asigurat că fiecăreia dintre ele îi este furnizată cîte o sapă pentru a cultiva pămîntul și a produce hrană ca să întrețină familia, deoarece solurile sunt fertile”, a explicat el.

Cu toate acestea, el cere ajutor guvernanților deoarece întîmpină dificultăți în educarea copiilor.