Trump și-a atacat rivalul republican parodiind pe Biden

Fostul preşedinte Donald Trump şi-a atacat rivalul în alegerile primare republicane în vederea alegerilor prezidenţiale din 2024, guvernatorul Floridei, Floride Ron DeSantis, revendicîndu-şi creditul alegerii acestuia la conducerea acestui stat din Sud – ”eu am vopsit Florida în roşu, nu el”. De asemenea, Donald Trump l-a imitat pe Joe Biden și modul în care actualul președinte al SUA dă de multe ori impresia că nu știe unde se află, informează News.ro.

”Unde naiba mă aflu”, a spus Trum, în timp ce îl imita pe un Joe Biden dezorientat.

”Fără mine era mort”, a subliniat miliardarul, amintind că l-a susţinut în 2018 în campania în vederea postului de guvernator.

Donald Trump l-a catalogat drept ”perdant”, în faţa unui public în extaz, pe fostul guvernator al New Jersey, Chris Christie, unul dintre puţinii contracandidaţi care-l critică deschis.

O anchetă recentă a NBC News arăta că Donald Trump se bucură de un avans zdrobitor în alegerile republicane, în care este creditat cu 59% dintre intenţiile de vot, urmat de DeSantis cu 16%, cel mai apropiat rival.

Fostul preşedinte nu a participat Miercuri la a doua dezbatere a candidaţilor republicani, organizată în California, preferînd să-şi facă campanie în rîndul muncitorilor din domeniul auto în Michigan.

Contracandidaţii săi, inclusiv DeSantis şi fostul său vicepreşedinte Mike Pence, urmau să se exprime în faţa membrilor Convenţiei.

Donald Trump, în vîrstă de 77 de ani, a ironizat din nou înfăţişarea fizică şi vîrsta lui Joe Biden, în vîrstă de 80 de ani, pe care speră să-l înlocuiască la Casa Albă, dînd asigurări că preşedintele democrat ”nu poate nici măcar să coboare o scenă”.