TREI ZODII CARE VOR SCAPA DE SUFERINTA IN 2019

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfîrșitul unei lungi perioade de suferință. Fie că e vorba de o despărțire dureroasă, pierderea unui om drag sau o problemă de sănătate, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ.

Însă fericirea nu va veni peste noapte. Procesul va fi unul lung și presărat cu obstacole, dar va merita tot efortul.

Rac

Racii vor face progresele mari în ceea ce privește starea de sănătate. Cu ajutorul lui Jupiter, vor reuși în cele din urmă să-și stabilizeze programul și să adopte un stil de viață responsabil. Schimbarea majoră va fi în plan mental. Nativii din zodia Rac care sînt instabili din punct de vedere emoțional vor găsi puterea interioară de a lăsa la o parte trecutul și obsesiile lui, pentru a se concentra pe clipa prezentă și viitor. Deși dureros, anul 2019 va aduce o adevărată renaștere spirituală pentru Raci, care le va da posibilitatea unui nou început. 

Leu

Pentru Leii care suferă din dragoste, 2019 va readuce din nou speranța într-un final fericit. Asta nu înseamnă în mod automat împăcarea, pentru nativii din Leu care au trecut printr-o despărțire. Un final fericit poate însemna sfîrșitul unei relații toxice sau renunțarea la o persoană care avea interese ascunse. Doar așa Leii vor avea ocazia de a trăi cu adevărat o iubire care să le aducă liniștea și fericirea. Agățarea de un trecut idealizat, care există doar în imaginație, ar fi însemnat doar timp pierdut. Schimbarea va fi pe cît de dificilă, pe atît de benefică.

Capricorn

Capricornii se vor reinventa în 2019. Acceptarea propriilor limite, precum și renunțarea la iluzii sau temeri, îi va determina pe nativii din această zodie să-și schimbe fundamental modul în care gîndesc și acționează. Teama de eșec va fi înlocuită de siguranța lucrului făcut corect, iar accentul va fi mutat de pe aparențe pe caracter. O personalitate puternică se validează singură, nu așteaptă încurajări constante de la cei din jur. Aceasta va fi lecția pe care Capricornii o vor învăța, după o lungă perioadă de tristețe. Vor începe să trăiască în libertate, fără frica de a fi judecați de către familie sau prieteni.

Sursa: observator.tv