TOP CINCI CEI MAI BUNI TATI AI ZODIACULUI

Indiferent de zodia lui, fiecare tată știe să îi ofere copilului tot ce are el mai bun, dar există unii bărbați mai talentați în rolul de părinte, decît alții. Iată care ar fi cei mai buni tați ai zodiacului și cum înțeleg ei să își educe copiii.

Locul 5: Leu

Bărbatul Leu poate fi un părinte implicat, mereu atent la activitățile, planurile și realizările copilului lui. Îl încurajează să studieze, îl ajută să participe la diverse activități extrașcolare și îl împinge de la spate să fie cel mai bun. Dacă are un copil ambițios, se vor înțelege de minune, dar, dacă cel mic nu are o fire combativă, se va simți mereu timorat de atitudinea tatălui.

Locul 4: Taur

Nativul Taur este un bun familist, un soț și un tată pe care te poți baza oricînd. Muncește mult și are ambiția ca familiei sale să nu îi lipsească nimic. Este mîndru cînd îi poate oferi copilului lucruri mai deosebite, pe care alți copii nu le au. Și va petrece mult timp cu el să învețe și să își  facă lecțiile, pentru că școala este prioritară în concepția unui Taur.

Locul 3: Gemeni

Tatăl Gemeni se împrietenește ușor cu băiatul sau cu fiica lui, după ce aceștia trec de vîrsta de 4 sau 5 ani, cînd poate comunica ușor cu ei. Îi place să îi învețe totul, să organizeze diverse activități distractive, să îi plimbe și să le arate lumea. Îi susține la teme și îi ajută să învețe mai mult decît se predă la școală, fiind el însuși pasionat de noutăți și de tehnica modernă.

Locul 2: Fecioară

Nativul Fecioară este foarte atent la modul în care se dezvoltă copilul lui. Îi urmărește pas cu pas evoluția, îl îndrumă, îl ghidează din punct de vedere emoțional și știe cum să comunice cu el pentru a îndepărta orice problemă și orice frustrare. Copiii lui trebuie să fie echilibrați și raționali, să fie deschiși cu el și să apeleze oricînd, indiferent de situație.

Locul 1: Capricorn

Bărbatul Capricorn este responsabil, harnic și implicat în orice problemă legată de familie. Copiii sînt o mîndrie pentru el și încearcă să le ordoneze viața astfel încît să devină un exemplu pentru ceilalți. Uneori, tatăl Capricorn poate să pună o presiune prea mare asupra copiilor, dar acest lucru îi ajută să se maturizeze și să devină independenți și siguri pe ei.

Sursa: libertatea.ro