TOP 3 CELE MAI NONCONFORMISTE ZODII

Sînt puține zodiile care resping tradiția și ar face orice să fie cît mai nonconformiste. Este în firea lor să fie altfel decît ceilalți și ies în evidență uneori fără să vrea. Află dacă ești și tu printre ele. 

Gemenii, firi schimbătoare

Schimbători ca apa și vîntul, Gemenii se plictisesc repede și sînt gata oricînd să încerce ceva nou. Trec de la o idee la alta și de la un plan la altul, de pe azi pe mîine și de multe ori încep mai multe lucruri odată fără să le termine. Le este foarte greu să respecte regulile și principiile sociale și caută mereu căi originale pentru a-și atinge scopurile.

Berbecii, gata de risc!

Zodiile de Foc, Berbecul este recunoscut pentru energia și pentru curajul lui nebunesc. Nu de puține ori, nativii zodiei își aleg meserii riscante și provocatoare să trăiască fiecare clipă la maximum. Sînt impulsivi și acceptă cu mari sacrificii să se supună voinței altora. Le este foarte greu să respecte tradițiile sau legile pe care nu le înțeleg și se luptă să le schimbe.

Balanțele, nonconformiste și vizionare

Este zodia justiției, de aceea nu este de mirare că nativii ei sînt capabili să aleagă și căi nonconformiste pentru a îndrepta o nedreptate. Din punctul lor de vedere, nimic nu e perfect, totul poate fi îmbunătățit și modernizat. De cele mai multe ori, Balanțele sînt cu jumătate de pas în viitor, adepte ale celor mai noi tehnologii și metode, chiar dacă folosirea lor implică niște riscuri.

Sursa: libertatea.ro