Tare de tot! Un polonez a picat la examenul pentru permisul de conducere de 192 de ori

Un polonez a încercat de 192 de ori să-și ia permisul de conducere și tot de atîtea ori a picat examenul teoretic. Bărbatul are 50 de ani și locuiește în Piotrkow Trybunalski, un oraș polonez cu doar 80.000 de locuitori. De aproape două decenii, încearcă să obțină permisul de conducere, dar a picat examenul teoretic de 192 de ori la rînd, ceea ce reprezintă un record în țară, conform verietyinfo.com.

Statisticile din Polonia arată că examenul teoretic are o rată de trecere de aproximativ 50%, în timp ce examenul practic este promovat de doar 4 candidați din 10. Totuși, bărbatul din Piotrkow Trybunalski a doborît toate recordurile și a cheltuit în total 1.300 de euro pe taxele de examen.

Stanislav Kabusevich, instructor auto, spune că ar trebui să existe în Polonia o regulă care să interzică unui candidat să susțină examenul de peste douăzeci sau treizeci de ori: „Dacă cineva ignoră regulile sau nu le cunoaște, nu ar trebui să conducă. La urma urmei, poate reprezenta un pericol pentru alții”.

Cu toate acestea, bărbatul din Piotrkow Trybunalski nu disperă și se gîndește să continue tentativele, deoarece speranța moare ultima.