SELECTIONATA DE TINERET A BULGARIEI VREA SA CISTIGE MECIUL DE FOTBAL PE 3 SEPTEMBRIE LA CHISINAU

Tinerii „lei” se pregătesc la Ruse pentru calificările europene la fotbal, titrează topsport.bg, referindu-se atît la apropiata confruntare a selecționatei de tineret cu sportivii din Moldova, cît și la noua emblemă a tuturor reprezentativelor de fotbal ale Bulgariei.

Tinerii „lei” se vor confrunta cu Moldova și Walles, scrie sursa. Pe trei septembrie Bulgaria fotbalistică va fi găzduită la Chișinău, iar peste patru zile e rîndul Bulgariei să găzduiască confruntarea cu Walles pe stadionul „Slavia” din Sofia.

Anticipînd evenimentele, selecționerul Alexandr Dimitrov le-a destăinuit jurnaliștilor că ar vrea să fie bucurat de discipolii săi cu două victorii.

În context, media scrie că selecționata tinerilor (anul nașterii 2005) a creat o impresie bună, situîndu-se pe locul trei în cadrul turneului „Victor Bannikov” din Ucraina. În confruntarea pentru locul trei, discipoliii lui Iordan Petkov au surclasat Georgia cu 1:0. Avînd în activ 2 victorii, o egalitate și o înfrîngere, tinerii „lei” merită aprecierea prestației lor în Ucraina, scrie topsport.bg.

Sursa: IPN