S-A STINS DIN VIATA VIOREL SMOLNITCHI, UN REPUTAT MEDIC DIN CHISINAU

Sistemul medical orășenesc a pierdut un bun specialist. Medicul Viorel Smolnițchi a trecut la cele veșnice, după o luptă îndelungată cu o maladie necruțătoare. Viorel Smolnițchi a activat în calitate de medic internist de categorie superioară, șef secție la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din Chișinău. Colegii, rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au transmis mesaje de recunoștință și condoleanțe în amintirea regretatului medic.

,,Astăzi, 21 ianuarie 2022, a încetat să bată o inimă mare, cît un univers: s-a stins viața pămîntească a dlui Viorel Smolnițchi. Condoleanțe familiei și apropiaților, condoleanțe nouă tuturor pentru pierderea enormă. Cu siguranță îl va avea Dumnezeu în grijă pentru miile de inimi rămase să bată după tratamentul dlui Doctor”, a menționat Ludmila Cușmir, medic.

Cu un mesaj a venit și jurnalista Ana Smolnițchi, care și-a pierdut un drag unchi:

,,Cu nemăsurată tristețe anunțăm că, astăzi dimineață, s-a stins din viață Viorel Smolnițchi. Ne este foarte dureros să concepem că, de acum încolo, el nu va mai fi printre noi. A plecat la ceruri după o luptă grea pentru viață. A fost un adevărat luptător și o inspirație pentru noi toți. A salvat multe vieți în calitate de medic. Mesajele de recunoștință nu contenesc.

Le mulțumim tuturor specialiștilor din domeniul medical care au făcut tot ce au putut ca să îl salveze pe el. Zbor lin către veșnicie tată, soț, frate, medic și prieten iubit!

Cei care l-au cunoscut își vor putea lua rămas bun de la el, duminică, la Biserica „Sfînta Teodora de la Sihla” din Chișinău. Colegii de muncă vor avea această oportunitate luni, la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”, unde a activat. Vom reveni cu detalii. Familia Smolnițchi”.

Condoleanțe familiei și celor apropiați!