Rușii au continuat operațiunile ofensive limitate lîngă Bakhmut, pe 27 Octombrie, și au înregistrat cîștiguri confirmate

Imaginile geolocalizate publicate pe 26 Octombrie indică faptul că forțele ruse au avansat la Sud de lacul de acumulare Berkhivka (6 km Nord de Bakhmut).

Imagini suplimentare geolocalizate publicate pe 27 Octombrie indică faptul că forțele ruse au înregistrat cîștiguri marginale la Vest de Kurdyumivka (13 km Sud-Vest de Bakhmut).

Statul Major ucrainean a raportat că forțele ucrainene au respins cinci atacuri rusești lîngă Bohdanivka și Khromove (imediat la Vest de Bakhmut) și peste 10 atacuri rusești în apropiere de Klișchiivka și Andriivka (10 km Sud-Vest de Bakhmut).

Un blogger rus a susținut că forțele ruse au atacat lîngă Dubovo-Vasylivka (6 km Nord-Vest de Bakhmut) și a descris forțele ruse ca încercînd să preia inițiativa în direcția Bakhmut. Un agregator mass-media rus a susținut că forțele ruse au avansat la înălțimi la Nord-Est de Khromove și au recucerit poziții în apropierea liniei de cale ferată la Est de Klishchiivka pe 26 octombrie.